Cautare

604 de rezultate pentru "procese divort" (7.81 secunde)
Municipalitatea din Banie este aparata într-unul dintre cele mai grele procese ale sale de avocati platiti din bugetul local, fiindca armata proprie de consilieri juridici este nu numai inutila, dar si daunatoare.Ultimul proces pe care Primaria Craiova l-a pierdut prin neprezentarea juristilor sai a adus bugetului local un prejudiciu de aproape 15 miliarde de lei vechi.
Dupa sase ani de procese municipalitatea tecuceana nu a reusit sa redobandeasca autobaza pe care societatea de distributie a energiei electrice o scosese la licitatie in contul unor debite mai vechi.
Pe rolul instantei galatene sunt inregistrate zilnic cateva dosare introduse de judecatorii si procurorii galateni, ce se adauga zecilor de procese judecate zilnic pe subiectul drepturilor salariale neacordate.
Acele procese au fost cu constructii noi (doua blocuri de locuinte). ... Sase oameni au de plata 2,2 milioane de lei Pana in acest moment, instantele au dat decizii irevocabile in favoarea a patru persoane fizice care aveau procese cu Fiscul in ceea ce priveste TVA la imobiliare.
Acele procese au fost cu constructii noi (doua blocuri de locuinte). ... Sase oameni au de plata 2,2 milioane de lei Pana in acest moment, instantele au dat decizii irevocabile in favoarea a patru persoane fizice care aveau procese cu Fiscul in ceea ce priveste TVA la imobiliare.
Sunt in asentimentul profesorilor cand spun ca ar trebui ca toti profesorii, inclusiv cei care nu au intentat procese statului, sa isi recupereze diferentele salariale pierdute prin neaplicarea legilor 221 si 330 si cei 25% retinuti din salarii incepand cu anul 2010.
La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, familia politicianului se lupta cu datorii si procese. ... Mai grav este ca in urma au ramas procese pe care familia trebuie sa le rezolve cumva.
In acest fel de legi se afla si intreaga putreziciune a actelor normative legate de proprietate, care a tarat Romania in sute de procese la Strasbourg doar pentru ca un potentat al fostului regim comunist sau al celor ce s-au succedat in ultimii 15 ani nu vrea sa paraseasca o casa care nu-i apartine.
Am scris in mai multe randuri despre situatia locatarilor din blocul C20, dar nu am reusit pana acum sa inteleg cum poti deschide procese la infinit pe aceeasi tema si intre aceleasi parti.
Acum doi ani aveam 62 de procese pe care statul roman le-a pierdut la Curtea Europeana, iar in ultimele doua luni si jumatate Romania a pierdut un milion si jumatate de euro cu titlul de despagubiri pe care trebuie sa le achite celor 12 persoane care s-au adresat Curtii Europene.
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca.
Procesul de divort si de custodie a fost marcat de acuzatii reciproce din partea celor doi soti.
De-a lungul campaniei, media din SUA s-au intrecut sa arate ca succesul lui Trump in afaceri ar fi mai mult o iluzie, ca pe langa anumite active eficiente el a trecut mai mult prin insolvente, falimente si procese cu parteneri de afaceri si clienti tepuiti.
Cum nu esti de una singura implicata in acest triunghi amoros, iata cum ai putea sa pui problema ca sa nu innebunesti facandu-ti planuri si procese de constiinta.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
"Dutu este in procese cu CJC. Ex-presedintele CJC are procese de miliarde, de aceea contesta. Ma mira PNL insa, cand ei stiu care este relatia cu Dutu si acum ii dau apa la moara”.
Daca observati in Managerul de activitati programe sau procese cu nume dubioase sau de care nu ati mai auzit, descarcati un alt antivirus, dezinstalati-l pe cel pe care il folositi, dupa care instalati-l pe cel nou si efectuati, dupa actualizarea bazei de date cu definitii ale celor mai noi amenintari, o scanare exhaustiva a intregului sistem.
Printre cele cateva mii de procese pe care juristii Primariei Craiova nu stiu daca le-au pierdut sau le-au castigat, exista unele in care aparatorii institutiei au aratat atata indiferenta incat judecatorii n-au avut incotro si l-au amendat pe primarul Solomon.
Au cercetat tot si n-au gasit nimic, iar rapoartele lor imi folosesc acum tocmai impotriva primariei, in procese", a precizat Al Orfahli.
Guvernantii au afirmat ca aceste procese consolideaza democratia in Turcia. Criticii acestor procese sustineau ca ele vizau intimidarea oponentilor lui Erdogan si ca majoritatea probelor au fost fabricate.
google-analytics.com