Ieri s-a deschis Tirgul de evenimente private si catering, manifestare traditionala a SC Dunarea SA, aflata la a treia editie. Timp de doua zile, adica ieri si astazi, intre orele 11.00 si 18.00, publicul galatean poate viziona si experimenta noile programe pentru organizarea de evenimente private (botezuri, nunti, aniversari etc.), produsul Party-copii, dar si noile concepte alimentare dedicate stilului de viata modern si activ: La Pa Pa Gatit si Casa de Comenzi Cofetaria Dunarea.

Special pentru mediul de afaceri au fost pregatite produse noi pentru derularea cu succes a evenimentelor de firma: conceptul de prezentare cocktail&conference, oferta de servicii Dunarea Catering Corporate si dejunul de afaceri in Restaurantul Blue Sun.

Distractie pe cinste pentru cei mici

Copiii merita tot ce e mai bun pentru ziua lor aniversara, iar oferta societatii Dunarea poate satisface toate exigentele. Party-copii este un produs care ofera programe diversificate pentru organizarea de aniversari, distractie pe cinste, meniuri culinare deosebit de atractive, spatii moderne de distractie, dar si relaxare pentru parinti, economie de timp si de efort. Ca sa nu mai vorbim de decoratiuni, muzica, jocuri, concursuri, dans, clovn, DJ, Zina cea buna, Micul Vrajitor etc.

Cele mai frumoase evenimente din viata

Fie ca este vorba de nunta, botez, zi aniversara sau petrecere de pensionare, cu SC Dunarea SA totul devine extrem de simplu pentru ca poate pune la dispozitie tot: meniuri particularizate, decoratiuni, ambient muzical, personal de servire, dar si servicii optionale: invitatii, fotograf, filmare, transport etc.