Cautare

1452 de rezultate pentru "pregatire profesionala" (3.03 secunde)
Pe termen lung vor fi initiate campanii de informare, consiliere profesionala, formare profesionala pentru cresterea sanselor grupului tinta de gasi locuri de munca si de a-si dezvolta capacitatea de a se auto-organiza si a actiona.
- Consilierea profesionala si informarea a peste 500 de someri de lunga durata - Organizarea a cel putin 2 burse de locuri de munca - Asigurarea serviciilor de mediere pentru 200 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca - Realizarea de programe de formare profesionala pentru minim 70 de persoane - Sprijinul prin consultare si asistenta in inceperea unei activitati independente sau initierea unei afaceri pentru cel putin 50 de persoane - Asigurarea schimburilor de experienta si bune practici in Spania Aceasta initiativa a fost salutata de viceprimarul Clujului, Radu Moisin care prin cuvintele sale si-a exprimat bucuria demararii acestor activitati din domeniul social.
Avem mare nevoie de o lege de salarizare construita plecand de la principii corecte presupune ca, fiecare categorie socio-profesionala, sa fie pozitionata in grila de salarizare in functie de rolul pe care-l are in dezvoltarea societatii.
Cariera profesionala a sefului Administratiei Porturilor Maritime Constanta este presarata cu numeroase operatiuni dubioase in care Gheorghe Moldoveanu a fost daca nu vioara intai, cel putin un element decizional de maxima importanta. ... Iresponsabilitate profesionala sau complicitate la escrocarea statului?
Muncitorul va trebui sa faca dovada a cel putin doi ani de experienta profesionala. ... Aceasta trebuie sa fie insotita de o asigurare pentru responsabilitate profesionala.
Multi dintre angajatii firmelor romanesti sunt tentati sa creada ca efectuarea orelor suplimentare de munca este un criteriu care conteaza foarte mult in promovarea lor profesionala.
Una din atributiile Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) este aceea de a desfasura cursuri de formare si reconversie profesionala care au drept scop integrarea somerilor in piata muncii.
Potrivit specialistilor www.121.ro, tipul cronologic pune accent pe educatia si activitatea profesionala ale candidatului in ordine cronologica, de obicei, inversa, adica incepand cu ultimul loc de munca si terminand cu primul.
La elaborarea proiectelor, solicitantii trebuie sa tina cont ca actiunile demarate trebuie sa faciliteze accesul grupurilor-tinta pe piata muncii prin aplicarea de masuri active de ocupare profesionala, precum formarea profesionala initiala, calificare, recalificare, evaluarea competentelor dobandite in sistem.
Incepand de anul viitor soferii galateni care opereaza pe taxiuri vor primi certificate de conduita profesionala, care vor fi eliberate atat de Camera Taximetristilor, cat si de Primarie.
Grupurile-tinta pentru acest domeniu de interventie sunt angajatii, personalul de conducere din întreprinderi (mai ales din microîntreprinderi si IMM-uri), întreprinzatorii si persoanele care doresc sa initieze o activitate independenta.  Formare profesionala Pe Domeniul 3.2 "Formare profesionala si sprijin pentru întreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii" sunt eligibile activitati care se refera la aplicarea unor metode inovatoare în vederea organizarii flexibile a muncii, inclusiv noi forme de îmbunatatire a conditiilor de munca.
Grupurile-tinta pentru acest domeniu de interventie sunt angajatii, personalul de conducere din întreprinderi (mai ales din microîntreprinderi si IMM-uri), întreprinzatorii si persoanele care doresc sa initieze o activitate independenta.  Formare profesionala Pe Domeniul 3.2 "Formare profesionala si sprijin pentru întreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii" sunt eligibile activitati care se refera la aplicarea unor metode inovatoare în vederea organizarii flexibile a muncii, inclusiv noi forme de îmbunatatire a conditiilor de munca.
Potrivit europass.cedefop.europa.eu, acest portofoliu reprezinta un nou mod de a ajuta oamenii sa îsi faca aptitudinile si competentele usor si clar de înteles în Europa (Uniunea Europeana, EFTA/EEA si tarile candidate), atunci când planifica sa se înscrie într-un program de studii sau de formare profesionala sau atunci când îsi cauta un loc de munca în strainatate.  Documentele care trebuie completate de candidat CV-ul Europass îl înlocuieste pe cel European lansat în 2002 si va permite sa va faceti cunoscute competentele si calificarile.
· Cunoasterea buna a limbii romane · Minim studii superioare absolvite cu diploma de absolvire/licenta · Diploma de absolvire/promovare a examenului de competenta profesionala pentru atribuirea calitatii de auditor financiar sau echivalent · Experienta specifica dupa absolvirea studiilor superioare de minim 3 ani in domeniul auditului proiectelor cu finantare nationala sau internationala.
La Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor din Calarasi se fac cursuri care dureaza sase luni, de coafor, frizerie, manichiura clasica si pedichiura. ... Cursurile sunt recunoscute international si se desfasoara in incinta CRFA - Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor.
Acesta initiativa cofinantata din fonduri europene (POSDRU) contribuie la formarea si dezvoltarea profesionala a medicilor stomatologi din tara.
Societatea Romana de Pneumologie, impreuna cu Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si SIVECO Romania SA, a implementat in perioada 1 iulie 2010 - 30 iunie 2013 proiectul strategic "Calitate in serviciile medicale de pneumologie prin formare profesionala continua si flexibilitate organizationala", cofinantat din fonduri europene.
Obiectivul principal al proiectului l-a reprezentat alinierea practicilor din Romania in ceea ce priveste modul de lucru al specialistilor din medicina dentara la cele europene, prin crearea unor programe coerente si eficiente de formare profesionala a acestora.
- crearea unui cont in reteaua profesionala si interprofesionala; ... Reteaua profesionala si interprofesionala va fi construita, pentru inceput, din femeile angajate in sistemul sanitar, din regiunile unde se identifica un nivel accentuat de segregare bazata pe criterii de gen.
dezvoltarea abilitatilor de integrare pe piata muncii, a 105 de persoane din mediul rural, inactive din punct de vedere economic, prin servicii inovatoare de formare, coaching si orientare profesionala, de-a lungul a 24 de luni, cu un buget de 2099689,00 lei.
google-analytics.com