Proiectul Local TV Network a aparut dupa ce s-a constatat ca televiziunile locale sunt preferatele publicului din tara. Emisiunile "Teo Show" cu Teo Trandafir si "Pe gustul tau" cu Simona Patruleasa au fost concepute exact in aceasta idee si vor fi difuzate in 30 de judete ale tarii. Asa cum spune Bogdan Ionescu, directorul de proiect, pentru inceput, cei de la LTVN nu si-au propus castiguri financiare ci vor sa transmita un mesaj de schimbare, producand emisiuni la cele mai inalte standarde. Intrebata cu ce va rupe gura targului, Teo a spus ca, deocamdata, targul nici macar nu are gura, dar se vor ocupa sa-i creeze una.
Am mai aflat ca actrita Nuami Dinescu nu va mai juca rolul Tantei, avand alte proiecte si fiind protagonista unui spectacol de stand-up comedy, la Brasov. Fiecare emisiune va fi personalizata in functie de judetul in care se difuzeaza. Producatoarea show-ului este Andreea Godeanu, care se afla alaturi de Teo inca de la inceputuri. Decorul este creat de reputatul scenograf Dragos Buhagiar. Director de imagine este Marius Ivascu, un om cu experienta in materie de lungmetraj.
Pe post de reporter, o veche colaboratoare a lui Teo, Mihaela Rotaru. Emisiunea Simonei Patruleasa este una de arta culinara. Simona are deja o lista cu vreo douazeci de personalitati care isi vor prezenta retetele favorite. In prima faza, cele doua emisiuni vor fi prezentate doar in cele 30 de judete care le-au cumparat. Exista sperante ca a doua faza a proiectului ii va include si pe bucuresteni.