Deputatul PC Bogdan Ciuca isi face birou parlamentar si la Braila. Asta in ciuda faptului ca mandatul de deputat nu il leaga pe conservator in nici un fel de vecinii nostri. Ciuca a explicat situatia spunind ca liderii de la centru ai Partidului Conservator au luat hotarirea ca parlamentarul galatean sa fie cel care se va preocupa de tot ceea ce se va intimpla in Regiunea de Dezvoltare 2 Sud-Est.

"Biroul Politic al PC a luat decizia ca eu sa devin legatura intre centru si Regiunea 2 Sud-Est. Din acest motiv am hotarit sa maresc numarul de zile pe care il petrec la Galati, dar si in celelalte judete din Regiune. Saptamina viitoare voi deschide un birou parlamentar la Braila. PC nu are parlamentar la Braila si eu voi fi cel care va centraliza problemele cetatenilor din acest judet", a declarat deputatul.

Bogdan Ciuca a tinut sa dea asigurari ca, desi va activa si in Braila, nu-i va neglija pe galateni, cei care l-au trimis in Parlament. In plus conservatorul a anuntat ca se gindeste sa-si deschida un birou parlamentar si in Constanta.