Cautare

2042 de rezultate pentru "predesinti sectii speciale de votare" (3.45 secunde)
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a cerut clarificari de la Biroul Electoral Central in legatura cu materialele electorale care pot fi mentinute si cele care trebuie inlaturate din preajma sectiilor de votare pentru a nu-i influenta pe alegatori.
Pregatirile pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale sunt pe ultima suta de metri. ... Printre masurile impuse de ministru se numara suplimentarea fortelor de ordine, cat si a materialului pentru procesul de votare, pentru a fi evitate incidente similare celor din primul scrutin.
Verificarea voturilor nule din Bucuresti la alegerile din data de 1 iunie, hotarata de BEM, a fost declarata drept "lipsita de temei legal" de catre BEC, deoarece reprezentatii PNTCD trebuiau sa faca sesizarea privind voturile nule la birourile electorale ale sectiilor de votare, si nu la BEM.
Cu putin timp inainte de inceperea procesului de votare, situatia in PSD este cat se poate de clara. ... Pe de o parte, Victor Ponta beneficiaza de sprijinul lui Adrian Nastase, Miron Mitrea si Radu Mazare, in timp ce de partea lui Mircea Geoana s-a pozitionat doar Cristian Diaconescu.
Situatiile in care locurile de munca de la Mittal Steel Galati pot fi incadrate in conditii speciale vor fi disctutate azi la Bucuresti intre reprezentantii FSS Metarom si Conducerea Casei Nationale de Pensii.
Dupa trei strigari, CFR SA a scapat de numai jumatate din calea ferata de care voia sa se descotoroseasca. ... Caile ferate scoase la licitatie de catre CFR SA nu au starnit prea mare interes firmelor si din 3.400 de kilometri au fost adjudecati doar jumatate.
Recent, Diana Matei alaturi de invitatii sai, Proconsul, Hara si Mihai Margineanu au ridicat in picioare publicul Berariei H in cadrul concertului caritabil "Artisti mari pentru suflete mari".
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a monitoriza alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie. Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Biroul Electoral Central a luat decizia ca PNG si PLD sa participe la alegerile europarlamentare fara semn electoral pe buletinele de vot.
Dupa centralizarea la nivel national a rezultatelor din 17.424 de sectii de votare (99,41% din totalul celor 17.522 sectii), Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit aseara ca, la alegerile pentru Parlamentul European, s-au prezentat la urne 29,41% dintre alegatori, adica 5.360.043 de persoane.
Fenomenul pe care il semnalam in urma cu cateva zile, respectiv valul masiv de demisii din partea presedintilor de sectii de votare si a loctiitorilor acestora, continua, chiar daca ritmul s-a mai redus putin.
Astazi vor fi alesi 41 presedinti de Consiliu Judetean si 3.187 primari Un numar de 41 de mandate de presedinte de consiliu judetean, 1.338 de mandate de consilier judetean, 3.187 mandate de primar si 40.311 mandate de consilier local urmeaza sa fie atribuite in urma scrutinului de duminica, la care sunt asteptati peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
Victorie istorica a PSD in Bucuresti, social democratii adjudecandu-si Primaria Generala si toate primariile de sector, potrivit rezultatelor partiale oficiale comunivate de BEC la alegerile locale 2016.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Referendumul pentru suspendarea lui Basescu atinge un nou varf al represiunii pe care institutiile "cu nasu’ in suflet" au declansat-o impotriva adversarilor politici.
BEC va putea pune la dispozitia partidelor si a opiniei publice, in termen de cel mult zece zile de la incheierea operatiunilor de votare, o arhiva optica ce va contine imagini scanate ale tuturor proceselor-verbale intocmite in cele 17.564 de sectii de votare in urma scrutinului din 28 noiembrie.
Potrivit informatiilor furnizate de institutiile de urmarire penala locale, in perioada ce a urmat evenimentelor din anul 1989 manifestarea dreptului de vot de catre cetatenii din judetul Bihor a creat in foarte putine cazuri suspiciuni de natura penala si cu totul izolat au fost semnalate cazuri de incalcare a legii penale.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie Crestin-Democrat, Adrian Smarandoiu, este de parere ca, in ce priveste ultimele alegeri, organizarea a fost extrem de slaba, motivand prin faptul ca partidele parlamentare erau clar avantajate fata de celelalte formatiuni politice.
Arestatii s-au aratat interesati sa-si exprime dreptul de vot intr-un procent incomparabil mai mare decat al persoanelor aflate in libertate. Din totalul persoanelor aflate in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, 18 si-au exprimat ieri dorinta de a vota pentru alegerile europarlamentare.
google-analytics.com