Cautare

17275 de rezultate pentru "predare anl satu mare" (5.08 secunde)
"In 2014, exista o mare probabilitate ca populatia lumii sa atinga 6.5 miliarde de locuitori, iar populatia Statelor Unite ale Americii sa fie de 350 de milioane de locuitori" 10.
insuficienta adaptare a metodelor de predare la nevoile copiilor aflati in situatii de risc. ... Cel mai mare risc, din acest punct de vedere, se inregistreaza la copiii din mediul rural, din familii sarace, de etnie roma, cat si la cei cu cerinte educationale speciale.
- O sa par putin egoist dar am creat acest concept pentru a-mi servi mie si familie mele in primul rand, deoarece standardizarea si metodele invechite de predare a antrenamentelor de pregatire fizica pentru mine ca individ, cat si profesional, au reprezentat o problema inca de pe vremea cand eram sportiv de performanta.
Pai ia sa se fi inchis in Romania niste scoli cu limba de predare maghiara, n-ar fi facut spume Guvernul de la Budapesta - si pe buna dreptate - peste tot in incintele europene si mondiale, pana la Dumnezeu?
Disputele si acuzele au evoluat insa pe fondul unei cresteri economice evidente, desi bazate in mare parte pe consum.
Intr-un anumit caz, intermediarul a reusit sa vinda terenul achizitionat de la detinatorii titlului de proprietate la un pret de 50 de ori mai mare.
Pentru preturi pornind de la 1.000 de euro, iti poti produce apa calda cea mai mare parte a anului, spun patronii din Banie, care distribuie astfel de sisteme. ... Cea mai mare parte a anului, in perioada de primavara - toamna, iti poti prepara singur apa calda menajera.
“Predare civilizata de stafeta“ La Palatul Cotroceni, presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, si presedintele ales, Traian Basescu, s-au intalnit pentru a pregati transferul de mandat la nivelul institutiei prezidentiale.
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei.
La fel de important este sunarea de catre premier a vechilor ministri si a noilor ministri pentru a asigura protocoalele de predare-primire la noile institutii si a cere rapid o lista a "problemelor fierbinti" - cum sunt cele pe relatia cu Fondul Monetar International.
Secretarul Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca s-a aprobat amanarea termenului de predare a Raportului privind modificarea Regulamentului Camerei.
Faleza Cazinoului Constanta a gazduit ieri, 1 iulie a.c., ceremonia de predare - primire a presedintiei Procesului Reuniunilor Ministrilor Apararii din Sud-Estul Europei (SEDM-CC) si a Comitetului Director Politico-Militar al Fortei Multinationale de Pace din Sud-Estul Europei (PMSC/MPFSEE), precum si a comenzii SEEBRIG.
Sterling are drept de folosinta si de acces la terenurile necesare desfasurarii operatiunilor petroliere, precum si la conductele petroliere, porturile, docurile si la alte instalatii, cu plata tarifelor aferente.Exclusivitate pe operatiunile petroliere...În limitele suprafetei contractuale, compania canadiana are dreptul sa execute toate operatiunile petroliere prevazute in acord, sa foloseasca surse de apa de suprafata sau subterane necesare desfasurarii acestor operatiuni, sa dispuna asupra cantitatilor de petrol ce ii revin, inclusiv sa le exporte, sa monteze conducte colectoare si instalatii proprii pentru transportul petrolului la statii de separare si tratare, la rampe de incarcare, la punctele de predare-primire si la consumatori, sa construiasca drumuri, poduri si cai ferate necesare efectuarii operatiunilor petroliere si transportului produselor rezultate din exploatare.
Ieri, Tariceanu a declarat ca problema avizului conform pentru ocuparea unor astfel de functii, prevazut in Statutul minoritatilor, nu trebuie inteleasa ca o masura limitativa, ci ca un element de evaluare a cunostintelor persoanelor care vor sa participe la concursul de ocupare a posturilor in institutiile cu predare in limba minoritatilor.
l 1 iulie - Participarea, la Constanta, la ceremonia de predare/primire a Presedintiei Comitetului de Coordonare al Procesului Reuniunilor Ministrilor Apararii din Sud-Estul Europei (SEDM-CC) si a Comitetului Director Politico-Militar (PMSC) al Fortei Multinationale de Pace din Sud-Estul Europei (MPFSEE) si de schimbare a comenzii Brigazii Multinationale din Sud-Estul Europei (SEEBRIG).
In acest sens, secretarul de stat din cadrul Ministerului Culturii si Cultelor (MCC) Adrian Lemeni a declarat ieri ca problemele au aparut "atunci cand Secretariatul General al Camerei Deputatilor a emis o adresa privind protocolul de predare-primire".
Patriarhia Romana si Secretariatul General al Camerei Deputatilor s-au inteles in ceea ce priveste ridicarea Catedralei Mantuirii Neamului, astfel incat in cel mai scurt timp posibil va fi semnat protocolul de predare-primire a terenului de pe Calea 13 Septembrie.
ßeful statului a multumit Consiliului Europei pentru sprijinul oferit in abordarea situatiei scolilor cu predare in limba romana din Transnistria, subliniind insa ca situatia nu este rezolvata definitiv.
Este vorba de o baza de date intocmita de SRI pe baza proceselor de predare-primire a dosarelor de la Popesti-Leordeni.
Referitor la decizia declasificarii arhivei ICE Dunarea, Medar a spus ca, dincolo de stabilirea exacta a modalitatii de primire-predare a dosarelor respective, desecretizarea acestora nu poate fi facuta decat de institutiile abilitate de lege.
google-analytics.com