Cautare

17275 de rezultate pentru "predare anl satu mare" (4.28 secunde)
El a subliniat ca vor urmari „ca scolile cu predare in limba maghiara sa aiba asigurate fonduri pentru lucrari de renovare si reabilitare“. Bognar a mai spus ca Uniunea intentioneaza sa construiasca „sali de sport in localitatile Sintea Mare, Dorobanti si Iratos“.
Unele sunt exercitii pur teoretice, altele au un grad mai mare de acceptabilitate. ... - Sunt cateva masuri luate de Guvernul USL care au permis acest progres si as enumera aici simplificarea procedurii de predare a documentelor pentru beneficiarii POS DRU;
In acest mod, politienesc si abuziv, au fost rechizitionate o mare parte dintre piesele care au fost trecute in inventarele institutiilor de cultura ale Statului.
Dupa aceasta a efectuat un stagiu de cercetare post-doctorala si de predare la Harvard College Observatory si la MIT, iar la ora actuala este astronom al observatorului Vaticanului. ... Este un numar mare:
Se intra, astfel, intr-o noua etapa a Revolutiei Romane din Decembrie 1989, o etapa sangeroasa in care rolul principal il va juca o forta misterioasa, ramasa in mare parte necunoscuta, si cu un obiectiv mai mult intuit decat dovedit.
Cei trei UDMR-isti cerusera Parlamentului European sa emita o recomandare prin care autoritatile romane sa ia masuri de reinfiintare a Universitatii de stat "Bolyai" cu predare in limba maghiara, ei reclamand "comportamentul negativ si discriminatoriu" al Guvernului roman.
"Am hotarat sa schimbam masina oficiala a primariei, Dacia Logan, cu un Ford, pentru ca din toamna vom avea oficial Ford made in Craiova", a spus Solomon in cadrul ceremoniei de predare-primire a limuzinei de la Ford Romania.
Un al doilea mare mesaj transmis aseara, subtil, de presedinte este disponibilitatea de a propulsa opozitia la putere in cazul daramarii guvernului Boc: ... Decriptat, mesajul presedintelui ar putea indica o predare a guvernarii in mainile USL in primavara, dupa motiunea de cenzura deja anuntata de alianta.
Proprietatile in blocurile noi pot fi rezervate in baza unui antecontract pentru un avans de 20-30%, iar platile urmatoare pot fi esalonate si vor fi strict legate de stadiile de lucrari la structura imobilului, la inceperea finisajelor si la predare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua sase societati miniere de la Ministerul Economiei si Finantelor pana la sfarsitul anului, dupa ce Ministerul Economiei va semna protocolul de predare-primire.
Atentie la contractul de antrepriza si la termenele de predare ale imobilelor.O parte din proiectele imobiliare care au fost anuntate in Romania risca sa nu fie finalizate, deoarece firmele de constructii nu au suficiente resurse umane si tehnice sa realizeze lucrarile, a declarat presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor in Constructii (ARACO), Laurentiu Plosceanu.
Solicitantul trebuie sa aiba pâna în 35 de ani, sa nu detina o locuinta mai mare de 50 de metri patrati, sa nu fi primit alta subventie de la stat pentru casa (nici sotia sau copiii), sa fie prima locuinta platita prin credit ipotecar.
Solicitantul trebuie sa aiba pâna în 35 de ani, sa nu detina o locuinta mai mare de 50 de metri patrati, sa nu fi primit alta subventie de la stat pentru casa (nici sotia sau copiii), sa fie prima locuinta platita prin credit ipotecar.
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o actiune de control pe plaja din statiunea Mamaia, iar in urma verificarilor, inspectorii au constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.
Termenul de executie a catapetesmei imbogatite cu sculpturi si foite de aur este ziua praznicului Sfintei Maria Mare, pe 15 august 2010.
Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare. ... Este cea mai mare lucrare de infrastructura realizata in Romania in ultimii 20 de ani, si este una extrem de complicata, cu trei tipuri de structuri diferite.
Iata ca in doar in cateva luni de guvernare USL a atras din finantarile alocate o suma mai mare decat a putut guvernarea PDL sa stranga in sase ani de putere. ... • S-a simplificat procedura de predare a documentelor pentru beneficiarii POSDRU;
Slobozia, zona de Start&Finis) â€" probe de poligon (jaloane, indemanare & slow bike) - 14:30/14:45 Festivitatea de premiere - 15:30 â€" pana tarziu in noapte â€" Fishhhh party, pe Plaja Mare (facem noi cinste cu o portie buna de saramura de crap, cu mamaliguta;
Slobozia, zona de Start&Finis) - probe de poligon (jaloane, indemanare & slow bike) - 14:30/14:45 Festivitatea de premiere - 15:30 - pana tarziu in noapte - Fishhhh party, pe Plaja Mare (facem noi cinste cu o portie buna de saramura de crap, cu mamaliguta;
Unirii - stanga, pe langa Fantana Mare - stanga, pe Bd. ... Punctele de predare/primire a stafetei se va face in urmatoarele puncte:
google-analytics.com