Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (3.09 secunde)
Astfel, conform acestuia, posturile vacante din respectivele institutii raman blocate, cele pentru care au fost aprobate concursurile se vor desfasura in continuare, in timp ce slujbele ce vor deveni libere vor putea fi ocupate in procent de maximum 15%.
Nici nu voi ramane la inspectoratul de munca, pentru ca toate functiile sunt deja ocupate, asa ca ma voi intoarce la Barou, fiindca sunt avocat", a declarat pentru cotidianul "Replica", Eugen Bola.
"Nu voi ramane la inspectoratul de munca, pentru ca toate functiile sunt deja ocupate, asa ca ma voi intoarce la Barou, fiindca sunt avocat", a declarat pentru cotidianul "Replica", Eugen Bola.
Japonia revendica patru insule, numite Teritoriile de Nord de catre Japonia si Kurile de catre Rusia, ocupate de Rusia de la sfarsitul razboiului din 1945.
Ultimele trei locuri sunt ocupate de Alin Antochi (Partidul Socialistilor Europeni - PSE), pe pozitia 31, cu 74,38%, Vasilica Viorica Dancila (PSE), cu 71,14%, si, ultimul, Laszlo Tokes (Grupul Verzilor), cu 66,65%.
Presedintele palestinian Mahmoud Abbas (foto) a declarat ca, la discutiile cu presedintele american Barack Obama din aceasta saptamana, se va concentra pe refuzul Israelului de a opri construirea de asezari evreiesti in teritoriile ocupate.
In toate functiile militare ocupate, a slujit cu devotament si dragoste de tara haina militara, indeplinind misiunile incredintate cu echilibru si raspundere.
Restul de 93 de locuri dintre cele 736 disponibile in PE vor fi ocupate de reprezentanti ai altor formatiuni sau grupari politice.
a daramat guvernarea printr-o motiune de cenzura", scrie si Der Spiegel, care explica faptul ca premierului Boc i s-a reprosat ca fotoliile ministeriale interimare au fost ocupate ilegal in urma destramarii coalitiei.
Colegiul Director al PD-L a votat secret propunerile pentru ministerele ce vor fi ocupate de membri de partid, acestia fiind Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Gabriel Sandu, Catalin Croitoru, Orest Onofrei si Mihai Seitan.
De pilda, pune pe seama "vointei poporului" si a "romanilor" intentia de a decima partidele politice (prin arestari in strada, prin recompensarea tradatorilor si inventarea grupului parlamentar al independentilor), de a reduce parlamentul la un fel de Mare Adunare Nationala de tip ceausist, ascultatoare fata de Conducatorul iubit si obedienta la dorintele camarilei acestuia, de a emite o lege care sa consfinteasca partidul-stat PD-L, prin desavarsirea epurarilor politice din administratia de stat, pentru ca apoi, cu clientii PD-L numiti pe functiile eliberate, sa pretinda (idee mai proaspata!) semnarea de catre partidele excluse din administrarea tarii a unui "Pact politic pentru stabilitatea functiilor publice", ocupate, bineinteles, intre timp numai cu pedelisti si udemeristi!
Ci exclusiv pentru apararea propriilor pozitii ocupate in Parlament, a privilegiilor ce decurg de aici. Circul politic trebuie sa inceteze.
Iar refuzul agresiv al remanierii si desfiintarea intregului sistem al subventiilor si impozitarea drastica a veniturilor suplimentare ale angajatilor din sistemul public (adica desfiintarea cotei unice), in genunchi in fata functionarilor scrobiti ai FMI, denota disperarea unor iresponsabili care se agata strans de manerele fotoliilor ocupate si dau foc holdelor inainte sa paraseasca teritoriile invadate.
Adaugati la fisa personala si nepriceperea dovedita in toate posturile ocupate si veti avea un tablou aproape complet al modului in care intelege Traian Basescu sa se inconjoare de profesionisti, cu ghilimele de rigoare.
Prin ordin al prefectului a fost numit recent presedinte al comisiei delegate sa descopere terenurile aflate in administrarea Agentiei Domeniilor Statului, insa ocupate abuziv de botosaneni.
Pe de alta parte, primele locuri din clasamentul diminuarilor de buget sunt ocupate de Ministerul Economiei (-75,3 milioane lei), Ministerul Finanţelor (-58,1 milioane lei), Secretariatul General al Guvernului (-50,6 milioane lei) si Ministerul Educaţiei (-40 milioane lei).
cu o rata a ocuparii fortei de munca de 57%, suntem tara cu cel mai mic numar de persoane ocupate in munca la suta de persoane active, iar cu o rata a saraciei relative la nivelul lui 2010, undeva in jurul a 28%, suntem de departe cei mai saraci membri ai Uniunii.
Incompatibilitatea intre functiile publice ocupate de Botis si business-urile familiei dateaza inca din perioada in care fostul ministru ocupa la Bistrita functia de director executiv al Agentiei Judetene a Fortelor de Muncă
Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Petru Tomoiaga (Partidul Verde), Doru Dancus (PNTCD), Mircea Dolha (independent) si Vasile Vlasin (independent). "Toate sectiile de votare s-au deschis fara probleme, la ora 7.00, asa cum prevede legea", a declarat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca.
In Bucuresti vor fi scoase la vanzare mai multe sute de apartamente din zone centrale ocupate in prezent de ministri, secretari de stat, consilieri guvernamentali, inclusiv de la Cancelaria premierului, de fundatii si organizatii neguvernamentale, precum si de fosti ministri in regimul comunist.
google-analytics.com