Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (4.11 secunde)
De asemenea, economiile se caracterizeaza printr-un nivel ridicat al ponderii populatiei ocupate in agricultura, de 40% in Romania si 30% in Bulgaria.
Bulgaria se plaseaza pe pozitia 51, cu 3,8 puncte, alaturi de Argentina, Egipt si Tanzania, iar ultimele locuri ale clasamentului sunt ocupate de Venezuela, cu 2,9 puncte, Nicaragua si Etiopia, cu 2,7 puncte, Bolivia, cu 2,6 puncte, si Bangladesh, cu 2,2 puncte.
Potrivit unor manageri din turism, este posibil ca in urmatoarea perioada, locurile din statiunile balneare romanesti sa fie tot mai ocupate de turisti straini.
Daca vreti sa va petreceti sarbatorile de Paste intr-una dintre statiunile din Romania sau din strainatate, trebuie sa va grabiti cu rezervarile. Si asta pentru ca locurile au fost deja ocupate in proportie de peste 50%.
Analistii CEROPE avertizeaza ca, oricit de relevanti ar fi indicatorii economici si sociali analizati in mod individual, "acestia nu pot reflecta decit o imagine partiala a nivelului general de dezvoltare, ceea ce este sesizabil si din variatiile, uneori mari, intre pozitiile ocupate de aceleasi state in cadrul diferitelor clasamente".
La nivel european, urmatoarele locuri sunt ocupate de patru strazi londoneze Oxford Street (6.000 de dolari), Bond Street (aproape 6.000 de dolari), Covent Garden (5.500 de dolari) si Brompton Road.
Din pacate acestea din urma nu sint in numar suficient de mare, iar, pe de alta parte, criza de parcari, care se resimte mai ales in oras, face ca uneori taxiurile sa opreasca neregulamentar, locurile lor de parcare fiind ocupate de multe ori de alte masini.
Va pot spune ca în primele doua zile, dupa ce am postat anuntul de închiriere, mai bine de 65% din spatiile puse la dispozitiei au fost ocupate, asa ca nu ne facem griji ca vor ramâne locuri libere“, afirma Mircia Gutau, primarul din Râmnic.
Va pot spune ca în primele doua zile, dupa ce am postat anuntul de închiriere, mai bine de 65% din spatiile puse la dispozitiei au fost ocupate, asa ca nu ne facem griji ca vor ramâne locuri libere“, afirma Mircia Gutau, primarul din Râmnic.
Potrivit informatiilor furnizate de directorul Departamentului Turism din cadrul societatii Coral SRL, Iulian Ichim, in toate week-end-urile din perioada iunie-septembrie locurile din pensiunea Mila 35 din Delta Dunarii au fost ocupate in special de firme care isi aduc angajatii aici pentru team-building-uri.
Totodata, locurile 2 si 3 sunt ocupate de Germania si Franta. In ceea ce priveste tara noastra, specialistii apreciaza ca activitatea de vanzare on-line in Romania este o piata cu un potential imens de crestere pentru ca oamenii au inceput sa aiba incredere in tranzactiile online.
De multe ori, posturile scoase pe piata de angajatori nu sunt ocupate, de aceea este necesara dezvoltarea unor servicii eficiente de intermediere sau de stabilire a unor legaturi directe intre angajatori si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.
Topul bogatilor Primele trei locuri in clasamentul intreprinderilor mari au fost ocupate de ArcelorMittal, Arabesque si Santierul Naval Damen Galati.
In primele opt luni ale anului, primele trei locuri, la nivel european, in functie de numarul de vehicule noi inregistrate, au fost ocupate de grupul german Volkswagen, urmat de PSA Peugeot Citroen si Ford.
Agentiile de turism au vandut aproximativ 80% din pachetele turistice de Craciun in statiunile montane si pensiunile din mediul rural, iar aproape toate locurile puse la dispozitie pentru Revelion au fost deja ocupate ", a spus Daniel Vasilescu.
Ultimul fond autorizat de Comisie este Zepter Fond de Pensii, care a primit aprobarea pe 23 octombrie.Cele mai multe adeziuni au fost înregistrate de ING Fond de Pensii - 462.344, Allianz- Tiriac Pensii - 235.136 si Aviva Fond de Pensii - 113.769.Urmatoarele locuri sunt ocupate de Generali Fond de Pensii - 107.167, Interamerican Fond de Pensii - 69.338, AIG Fond de Pensii - 53.795, BRD Fond de Pensii - 34.865, BT Aegon Pensii - 23.553, BCR Fond de Pensii - 13.903, Omniasig Fond de Pensii - 11.145, OTP Fond de Pensii - 9.256, Bancpost Fond de Pensii - 5.796, Prima Fond de Pensii - 1.714, KD Fond de Pensii - 471 si MKB Romexterra Fond de Pensii - 132.Campania de aderare la Pilonul II a fost initiata la 17 septembrie.
De asemenea, studiul arata ca nicio industrie nu este ocolita de astfel de infractiuni, primele locuri fiind ocupate de companiile de asigurari si din sectorul de retail si de bunuri de consum, cu 57% din numarul total, fiind urmate de firmele din domeniul guvernamental si public - 54%, servicii financiare - 46% si sectorul auto - 44%.
"Nu stiu care sunt preturile din piete, insa va pot spune ca a mai scazut numarul tarabelor ocupate in afara pietelor acoperite, dar procentul este mic.
Acolo unde odinioara localnicii cultivau grau, porumb si floarea soarelui, se inalta acum ansambluri rezidentiale moderne ce urmeaza a fi ocupate de cei care parasesc Bucurestiul pentru aerul curat si spatiul verde din Corbeanca, Sabareni, Otopeni, Balotesti sau Buftea, sustin specialistii citati de compania de PR, DMI Internatioanl.
„În ceea ce priveste apelurile la 929, în ultima perioada avem foarte multe deranjamente, de aceea sunt liniile ocupate. Poate este si vina noastra, ca nu avem un apel în asteptare.
google-analytics.com