Cautare

1055 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (4.60 secunde)
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Mai multe societati comerciale din Zalau au cerut Consiliului Local concesionarea unor terenuri fara licitatie publica pentru extinderea constructiilor existente. ... A venit si luna noiembrie si, o data cu ea, o noua sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Zalau.
In municipiul Zalau si-au facut aparitia, in perioada 15-22 noiembrie, doua persoane de sex masculin, respectiv C. P., de 36 de ani si E.
Printre acestea se numara Rieni Palinca de Bihor, Palinca de Zalau, cea de Calnau, de Vrancea si de Jaristea.
Asa cum a mentionat Simona Anton, expert tehnic in cadrul ADR Cluj, cele 3 proiecte prezentate, cunoscute deja cititorilor nostri, "Soseaua ocolitoare cu acces din DN 1F in DJ 191C, pentru devierea traficului din Zalau", "Drum centura est Jibou" si "Reabilitarea drumului Ciucea-Crasna-Vanatori", au trecut, deja, de faza de preselectie regionala, acum urmand a fi imbunatatite, in vederea unei prezentari cat mai bune la etapa nationala a selectiei.
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii. Cel mai scump pamant din Zalau se situeaza la Gradina Poporului si in centrul orasului, unde agentii imobiliari cer pentru un ar exorbitanta suma 5.000 de euro.
"De la Zalau m-au dat pe mana lui." Dan Voiculescu: "...de la Zalau m-au dat domnului Voiculescu, sa fie alaturi de mine, si, ca atare, e ca un parinte." Codrut Seres:
din Banie, iar sambata va debuta pentru noua sa formatie, intr-un meci contra Rulmentului Zalau, echipa la care a evoluat inainte de a ajunge la Oltchim.
In afara de Craiova, CSM Bacau va mai intalni Zalau (locul 3, deplasare), Braila (locul 4, acasa) si Baia Mare (locul 8, deplasare).
In locul lui Danut Pascu, directorul clubului SCM, fostul voleibalist Nicu Stoian, a adus un antrenor german, Michael Merten, care acum doua sezoane a antrenat campioana Romaniei, Remat Zalau, formatia salajeana obtinand atunci, la fel ca si in acest sezon, titlul de campioana.
Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a saptea editie si are loc in Zalau (26 - 28 iunie), Campina (30 iunie - 1 iulie) si Calarasi (3 - 5 iulie), cele trei orase din Romania in care TenarisSilcotub are activitati de productie.
Resedinta de judet este municipiul Zalau, situat in centrul judetului. ... Bathory, etc.), bai termale (Boghis, Bizusa, etc.), degustari de vinuri, pastravarie (Tusa), zone peisagistice deosebite ("Poiana narciselor" de la Racis, Zona peisagistica a muntilor Plopisului, Izvoarele Barcaului, Gradina Zmeilor), muzee (Zalau, Simleu Silvaniei, Bocsa, Bobota), etc.
In cadrul Centrului de boli rare NoRo din Zalau, copiii care sufera de aceste afectiuni sunt tratati cu ajutorul terapiei comportamentale.
Acesta a vizitat astazi Centrul de boli rare NoRo de la Zalau si s-a aratat extem de incantat de cum arata acesta.
- Cum vi s-a parut la Zalau, la Scoala de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a? ... Ceea ce s-a accentuat si la Zalau, intarzierea diagnosticului este o problema care duce uneori la mari dificultati in recuperarea pacientilor.
Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda.
Am citit cu atentie notita Alexandrei si mi-am amintit cat de interesante au fost editiile anterioare ale Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti la care am participat, la Zalau sau la Bucuresti. ... Mergeam la Zalau cu un microbuz plin cu jurnalisti din presa nationala dedicata publicului larg:
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
google-analytics.com