Cautare

1055 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (6.38 secunde)
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita in perioada 6 februarie - 1 mai 2018 sa studiati comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animala, unele dintre acestea regasindu-se in clasamentul celor mai veninoase animale din lume.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa gazduieste in perioada 10 octombrie 2020 - 13 iunie 2021 Reptilia, expozitie temporara de reptile vii care te provoaca sa lasi prejudecatile la o parte si sa observi comportamentul unora dintre cele mai fascinante vietuitoare!
- Universitatea de Drama si Cinematografie, Bucuresti (1994 - 1998), la clasa profesorului Grigore Gontapar Din 1998 - angajata a Teatrului National "I.L.
Grigore de 27 ani, din Bucuresti. ... Grigore, iar pentru C. ... Grigore. Toti au fost indrumati de la spital la domiciliu.
Florin Iaru a fost maestrul paginarii acestei carti frumoase, iar Teodor Duna a fost cel care a ales titlul antologiei dintr-un vers semnat de Maria Grigore.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copii la prima intalnire din acest an cu temerarii exploratori Dodi si Roni, care va avea loc sambata, 24 februarie 2018, de la ora 11:00!
Pop 19, Luckassen 74 / Funsho 12, 45+1 Echipele de start: ... Pop, Stahl, M. ... Grigore, Onea, Kait, Panoiu, Papeau, El Sawy, B.
Pop 16 pen Dinamo: ... Grigore, Costin, N. ... Stoian - Zhelev, Cisse, Lovric, Silva - Cisotti, Lameira, Teles - Maciel, Pop, Bodisteanu Rezerve:
Aceste declaratii ale deputatului Ioan Mircea Pascu au venit dupa ce, inainte de Conferinta, i-a propus ( un mod elegant de a spune ) lui Dorel Coica sa renunte la candidatura la functia de sef de partid, in schimbul unei functii de prim -vicepresedinte, oferta fiindu-i facuta in acelasi timp si lui Ioan Tou precum si lui Ioan Pop.
Ultimul plecat din Parlament este deputatul Virgil Pop. Deputatul clujean care paraseste Parlamentul este Virgil Pop, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Pop a fost ales in colegiul uninominal 8, zona Turda, pe listele PNL, cu 2.299 voturi.
Fiecare cu opinia lui Actualul director al Centrului de Valorificare a Creatiei Populare, Felician Pop, considera ca atribuirea de catre Consiliul Judetean a sediului il indreptateste sa decida asupra celor care pot sa ramina in continuare acolo.
Presedintele Traian Basescu a semnat aseara decretul prin care se ia act de demisia lui Ioan Mang, ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si decretul de desemnare interimara pe acest post a lui Liviu Marian Pop, informeaza NewsIn.
Maria Pop din Suceava a fost prezenta recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu oua incondeiate de Paste.
Voichita Pop a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "In septembrie 2014 vom fi la MTR la Targul Maramuresului cu aceleasi produse", ne-a spus Voichita Pop.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: ... Beatrice Pop-Iordache: Pt mine ca roman plecat de 12 ani nu s-a facut nimic, avem niste hartii cu nr care nu valoreaza nimic.
O femeie a depus plangere penala impotriva celebrului medic oftalmolog Monica Pop.
Printre pesedistii lejer imbracati, au putut fi vazuti atat deputatul Claudiu Pop, cat si presedintele organizatiei municipale de tineret, Bogdan Hossu, sau proaspatul membru Felix Cozma, alaturi de alte cateva zeci de membri, majoritatea tineri.
Decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, pesedista Lia Pop, sustine ca organizatia politica al carei membru este isi propune, in cazul in care va ajunge la guvernare, doua proiecte ambitioase pe sanatate si justitie.
Proiecte care dau bine pe foaie Profesorul Lia Pop a facut o analiza a sistemului agricol actual, incercand sa explice modul in care va aborda PSD-ul, daca va avea sprijinul alegatorilor, acest domeniu.
google-analytics.com