Cautare

1059 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (4.34 secunde)
Antrenorul craiovencelor, Bogdan Burcea, a spus ca programul este destul de incarcat si spera ca elevele sale si ale lui Grigore Albici sa faca un turneu bun, cu rezultate pe masura:
aDe fiecare data cand il ascult - si asta se intampla des- Tudor Gheorghe imi confirma banuiala ca poezia romanesca - populara si culta - poate misca muntii.(...) Problema mea, inhaland prin toti porii melodia fiintei sale, este cum sa-mi stapanesc o lacrima de dragoste, admiratie si mandrie ca poate exista acest fenomen pe care, vorba lui Grigore Vieru, imi e mai usor sa-l pup.a Marin Sorescu (1988) Spre incantarea publicului din toata tara, spectacolul "Ce-am avut si ce-am pierdut" marca Tudor Gheorghe va fi prezentat in cel mai amplu turneu national, programat astfel:
Petrolul: Valceanu - Papp, Meijers, R. Grigore - Doua, Seto, Jefferson, Tavares, Ticu - Irobiso, Grozav Rezerve: ... Tunyogi Ferencz (Zalau)
In drum spre Zalau, unde locuieste familia sa, Codrut Seres s-a oprit in jurul orei 15,30 pentru mai putin de 60 de minute la Craidorolt, unde a avut o scurta discutie cu localnicii aflati in fata unui bar din comuna si a trecut pe la un unchi care locuieste in Satu Mic din comuna Craidorolt.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj. ... membri supleanti - Ioan Fodoreanu, Eugen Pop.
Vanatoru, Briscan, Rus, Todor, Bala, Ciortea, Capitanu-libero. Au mai intrat: Teleleu, Ghionea, Pop. ... Oltenii vor intalni in semifinale Dinamo Bucuresti, Tomis Constanta sau Remat Zalau.
Gutea, 99. Kabanaga, 24. V. Pop, 30. ... Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei), Arbitru AVAR: Barleanu Vlad (Bucuresti)
Kucher - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Roger - Batha, Anton - Postolachi, Ubbink, R. Pop - Milosevic Rezerve: ... Ferencz Tunyogi (Zalau) Arbitru VAR: Sebastian Coltescu (Bucuresti), AVAR: Vlad Barleanu (Bucuresti)
Grigore Cartianu si Ion M.
Restul cadourilor au fost impartite de liberalii Dan Radu Rusanu, vicepresedintele Camerei si Grigore Craciunescu, presedintele grupului de prietenie Romania- Pakistan, si pesedistii Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Mihai Tanasescu si Titus Corlatean.
Dupa audierea candidatilor propusi de Guvern, Senat si Camera Deputatilor pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului, Comisiile de cultura ale Parlamentului au avizat candidaturile, pentru membri titulari, ale lui Dan Grigore (propus de Guvern), Rasvan Popescu (propus de Camera Deputatilor - grupul PNL), Ioan Onisei (propus de Camera Deputatilor - grupul PD), Gasparik Attila (propus de Senat - grupul UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de Senat - grupul PC), Aristide Buhoiu (propus de Camera Deputatilor - grupul PRM).
De aceeasi parere pare sa fie si guvernatorul Deltei Dunarii, Grigore Baboianu (foto), care a precizat ca nu va sustine aceasta idee.
La numai o zi dupa ce colegii lui Grigore Pesterau, seful Biroului Economic din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, au repus pe tapet intentia acestuia de a deveni adjunct al sefului IPJ Constanta, iata ca Bucurestiul a tinut sa ofere o "bomba" care spulbera visul comisarului sef.
Blogul lui Grigore Cartianu: Basescu si Regele Senatorii si deputatii au votat ca Regele Mihai sa fie invitat sa tina un discurs in Parlament pe 25 octombrie.
La data respectiva, Comisia pentru aparare, cu unanimitate de voturi, a stabilit un termen de 30 de zile, la finele caruia sa fie prezentat proiectul mult asteptat, dar dupa acest termen, la 29 martie, s-a primit o adresa semnata de viceprim-ministrul Costin Grigore Borc prin care se solicita amanarea dezbaterilor, fara nicio precizare privind un nou termen.
Sper sa intelegeti ca votul cetatenilor unei tari, indiferent care ar fi ea si indiferent de rezultat, este unitatea de masura care da legitimitate NUMAI CASTIGATORILOR! Cu deosebita stima si consideratiune, Grigore L. Culian New York, 24 ianuarie 2017(Ziua Unirii Principatelor Romane)
In fiecare an, la 3 aprilie, este sarbatorita Ziua Jandarmeriei Romane, marcand, astfel data la care, in 1850, Grigore Alexandru Ghica, domnul Moldovei (1849-1853), a aprobat hotararea Divanului Obstesc, semnand actul de infiintare a jandarmeriei:
Dupa cum a declarat Sergiu Grigore, unul dintre locatarii blocului, la finele saptaminii trecute oamenii au debransat caloriferele de la retea cu intentia sa le vinda si sa faca rost de bani pentru curatenie.
Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca, acolo unde au aparut probleme, s-a trecut la consolidarea digurilor.
Directorul DADR Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca verificarile au scos in evidenta faptul ca atit in judetul nostru, cit si in localitatile limitrofe au fost descoperiti foarte multi falsificatori de vinuri, in special in zonele consacrate in viticultura.
google-analytics.com