Cautare

4190 de rezultate pentru "pop gheorghe" (8.16 secunde)
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Conferinta de presa de ieri de la sediul PSD i-a avut ca gazde pe profesorii universitari Lia Pop si Ion Mang si pe parlamentarul Claudiu Pop.
Pentru Camera Deputatilor Consiliul de Coordonare al PSD Bihor condus de deputatul Claudiu Pop l-a ales pe George Doca pe colegiul din Marghita, pe Bogdan Florin pentru colegiul din Sacuieni, pe Teodor Fericean pentru colegiul din Alesd, Viorel Iuhas pentru colegiul 4 Beius-Stei, Mihai Bar pentru colegiul 5 Tinca-Ceica-Pocola-Capalna-Soimi, Ioan-Sorin Roman pentru zona Cefa, Sonia Draghici pentru colegiul 7 Nufarul-Velenta-Cantemir, Claudiu Pop si Lia Pop pentru colegiile 8 si 9 - Oradea.
Ca si pana acum, au fost adusi in fata presei cativa candidati PSD pentru Parlamentul Romaniei, Claudiu Pop a atacat atat PNL, cat si PDL, iar Ioan Mang s-a aratat revoltat de refuzul Guvernului de a mari salariile profesorilor.
Ioana Pop, secretarul general al Organizatiei Centrale a TSD, precum si vicepresedintii TSD, Gabriel Petrea si Razvan Cretan. ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop:
Fondurile de la buget pe acest an destinate autostrazii Transilvania sunt doar de 214 milioane de euro, in conditiile in care statul roman a incheiat contractul cu Bechtel pe baza unui grafic care prevede cheltuieli in valoare de aproximativ 500 - 600 de milioane de euro pe an, a declarat Mircea Pop, director general adjunct al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), citat de Rompres.
Asteptam cu nerabdare sa prezentam conceptul de rock acustic Trup si Suflet pe scena de la Casa Studentilor si speram ca va fi apreciat de catre fani", declara Calin Pop (voce, chitara). Tiberiu Pop (claviaturi) are o amintire cu totul speciala, legata de Timisoara si de Casa Studentilor.
De departe, cel mai frumos cadou primit de Peter Pop in copilarie a fost o chitara, care l-a ajutat sa isi duca visul mai departe. ... Smiley este omul care a crezut in mine ca artist, a marturisit Peter Pop.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarna, pe care Calin Pop il va sustine la Bucuresti.
Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari, aparuta la Curtea Veche Publishing - semnat Ligia Pop. ... Am gatit alaturi de invitati dragi, precum Izabela Panescu - realizatorul emisiunii Tinerete Fara Batranete” de la Digi24 si Carmen Negoita - lifestyle blogger, ne-a spus Ligia Pop.
Monica Pop, specialist in oftalmologie, a avut o ambitie iesita din comun atunci cand si-a propus sa scape de kilogramele in plus. Medicul oftalmolog Monica Pop a uimit pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca foarte mult.
Maftei, Pop, Buta, Git - Catinean, Ad. Pop, Militaru - Blaj, Al. Pop, Cocian Rezerve: ... Pop, Bogdan, Calugar, Fulga Antrenor: ... Irimia, Serban, Pop, Florescu Antrenor:
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
google-analytics.com