Recent, la showroom-ul Exotique din Capitala, a avut loc evenimentul lansarii de carte a volumului Diversificarea raw si vegana: Sfaturi si retete pentru bebelusi si copii mai mari, aparuta la Curtea Veche Publishing - semnat Ligia Pop.
Ne-am simtit extraordinar la Exotique Romania, furnizor al Casei Regale a Romaniei, unde am fost intampinati cu multa caldura! Ne-am bucurat foarte mult ca ati venit in numar asa de mare si ca am putut discuta. Mi-as fi dorit sa schimb cateva cuvinte cu fiecare dintre voi insa timpul nu a permis. Am gatit alaturi de invitati dragi, precum Izabela Panescu - realizatorul emisiunii Tinerete Fara Batranete” de la Digi24 si Carmen Negoita - lifestyle blogger, ne-a spus Ligia Pop.
Partenerii showroom-ului Exotique au oferit bunatati si mai ales au fost alaturi in persoana la acest eveniment de suflet.
Partenerii evenimentului au fost:
Bufet suedez din cruditati din propria gradina oferite de Green Your Life
Indulcitori 100% naturali cu 0 calorii si 0 indice glicemic Green Sugar oferiti de Laboratoarele Remedia (un produs recomandat de Ligia Pop)
Dulciuri raw vegane oferite de Rawyal Brunch & Cakes
Apa alcalina oferita de Apa natural alcalina Perla Moldovei - pH 8,8
Apa oferita de Apa Kangen Europa
Bunatati din canepa oferite de Canah
Vinuri bio oferite de Terra Natura
Vinuri alese oferite de Domeniile Tohani, furnizori ai Casei Regale a Romaniei
Aranjamente florale oferite de ViaFlowers.
Aranjament floral oferit de Andreea Banita - Maitre Fleuriste.
Alaturi de Pusa Hack si fiica ei, Emily Hack, pasionata si ea de obiecte de mobilier, au participat la eveniment Ligia Pop, Izabela Panescu, Carmen Negoita, Kamara de la Alb si Negru si Rita Muresan.