Cautare

142 de rezultate pentru "politistul" (6.82 secunde)
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Asa dupa cum cunoaste tot politistul roman, prin Strategia nationala de ordine publica pentru perioada 2010 - 2013, care dupa cum se vede coincide cu perioada de guvernare, aprobata prin HG nr.1040/2010, impetuosul guvern recunostea ca in structurile abilitate cu mentinerea si restabilirea ordini publice este un deficit de personal de peste 13%, in conditiile in care criminalitatea a cunoscut un trend preponderent ascendent, iar sentimentul de insecuritate al cetatenilor s-a amplificat.
Acum nu se mai poate vorbi ca nu este politistul cu ei, pentru ca sunt politisti locali repartizati. Am tot auzit ca ridicau numai masini amarate, dar as vrea sa mergem acolo unde sunt depozitate sa vedem ce tipuri de masini sunt.
ßi politistul, si postasul, toti cei care mananca painea noastra. Fiindca de-acum asa trebuie sa vedem lucrurile: cel care este functionar aici, in ¥inutul Secuiesc, mananca painea noastra.
Infiintata in 1953 de catre politistul satului Stow, Bob Milne, orchestra este adesea prezenta la evenimente de prestigiu din intreaga Scotie, cum sunt de exemplu spectacole de hipism, sarbatori traditionale locale, concerte, festivaluri, Campionatul Scotian si Campionatul Mondial al Fanfarelor.
Cand a inceput ancheta acestei spectaculoase infractiuni, detectivul JEFFREY ALLEN (Woody Harrelson) nu stia ca propriul sau nepot, politistul cinstit, CHRIS ALLEN (Casey Affleck), a fost partener cu unul dintre talharii din banda care a actionat la Atlanta.
Indata ce obiectul s-a indepartat, fara zgomot, masina a putut fi repornita si politistul a si urmarit pentru scurt timp aparitia.
Doar politistul de la un "obiectiv pazit", nu departe de pod, a stiut sa ne indrepte spre satul Salistea Snagovului, la manastire.
Peste vocile sotiilor inselate si a sotilor prinsi in flagrant, care neaga, pana la capat, evidenta, politistul (?) ma pune sa repet povestea.
Politistul intreaba atunci daca e sigur ca si-a pierdut cheile aici. - Nu, suna raspunsul, mi-am pierdut cheile undeva pe drum.
Politistul intreaba atunci daca e sigur ca si-a pierdut cheile aici. - Nu, suna raspunsul, mi-am pierdut cheile undeva pe drum.
Indata ce obiectul s-a indepartat, fara zgomot, masina a putut fi repornita si politistul a si urmarit pentru scurt timp aparitia.
"Postul este pazit 24 de ore din 24", a declarat politistul. Masurile de securitate au fost de asemenea intensificate dupa un atac de amploare comis in urma cu o saptamana impotriva unor militari americani care se aflau in sediul unor institutii din aceasta provincie.
Bogdan Rosu a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 2 ani si 6 luni de inchisoare, politistul a efectuat deja o buna parte din pedeapsa, ba chiar a fost si eliberat conditionat.
Este vorba de politistul care a utilizat arma pentru prinderea unor infractori care furasera elementele de siguranta de la zece vagoane", a tinut sa precizeze Dan Nica.Acesta a cerut fortelor de ordine sa actioneze mai ferm in combaterea infractionalitatii si a grupurilor interlope.
"scoala si asa nu este gata" "politistul nu are pe ce sa-si intocmeasca rapoartele" - Nicusor Constantinescu a amenintat ca va face un control pe aceasta tema iar cine a incalcat hotararea de Consiliu Judetean risca sa nu mai "pupe" bunavointa institutiei atunci cand vine vorba despre impartirea fondurilor.
Alcoolemie peste limita legala Conform informatiilor oficiale, politistul implicat in accident se afla sub influenta alcoolului, acesta avand o concentratie de 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat.
"La Primaria Craiova nu a existat vreo forma a proiectului legii pentru infiintarea politiei locale", a declarat purtatoarea de cuvant a Primariei Craiova, Carmen Licu.Politistul "face tot"Politia locala ar urma sa se ocupe cam de tot ce este acum controlabil la nivel de politie comuna, politie comunitara si servicii deconcentrate cu prerogative de inspectie si sanctionare.
Observand ca nu sunt din localitate, politistul de la intrarea in sectie le-a atras atentia sa nu voteze daca au mai facut-o si in localitatea de domiciliu.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
google-analytics.com