Cautare

142 de rezultate pentru "politistul" (4.26 secunde)
Cred ca am avut si un noroc extraordinar, am dat examenul intr-o dimineata, iar politistul asculta, ce credeti, Smart FM. Si Marius Tuca tot spunea la radio ca sunt in focurile examenului, iar politistul m-a intrebat daca este vorba despre mine.
"Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte"In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.Politistul a dezvaluit cum operau hotii care au intrat in vila in care locuiau Madalin Ionescu si Cristina Siscanu.
Masina condusa de logodnicul Laviniei, politistul oradean George Mihet, de la Biroul Politiei Rutiere Oradea, circula cu viteza, iar la un moment dat a intrat, direct, intr-un cap de pod, potrivit voceatransilvaniei.ro.
De data asta, politistul blogger a postat pe contul de socializare, un mesaj emotionant despre moartea fotbalistului Ekeng. Barbatul marturiseste ca tragedia l-a marcat profund si a transmis familiei sincere condoleante.
189 - (1) Politistul rutier este obligat, ca atunci cand verifica documentele unui conducator de autovehicul sau tramvai, sa urmareasca daca exista concordanta intre datele inscrise in actul de identitate si cele din permisul de conducere.
Potrivit unor surse Digi24, politistul de 30 de ani nu se afla intr-o misiune care sa explice graba. Una dintre copile a murit, iar cealalta este la spital cu fractura la gamba.
Politistul care a accidentat cu masina doua minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, in Bucuresti, nu era in misiune in timpul incidentului si nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtatorul de cuvant al Parchetului, Radu Calin.
Politistul care a lovit mortal cu masina de serviciu o fata pe o trecere de pietoni din Capitala este cercetat pentru ucidere din culpa.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a clarificat, luni, ca politistul care a accidentat mortal o fetita de 11 ani pe o trecere de pietoni nu se afla intr-o misiune de urgenta.
Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa si-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei.
Constantin Popescum politistul care a lovit cu masina doua minore pe trecerea de pietoni, impact in urma caruia una dintre ele, Raisa, a murit, a fost incadrat in Politia Romana din sursa externa, adica de pe strada, fara nicio pregatire prealabila, pe 16 ianuarie 2017.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Politistul care a ucis-o cu masina pe Raisa va fi trimis la testul poligraf. Cererea avocatului familiei Raisei a fost admisa.
Politistul gasit mort intr-un parc din Iasi ar fi suferit din dragoste. El este banuit ca ar fi furat masina si pistolul sefului sau, iar apoi si-ar fi pus capat zilelor.
Politistul in varsta de 24 de ani se afla intr-un bar, in afara orelor de program, cand batausul, George Daniel Uta, in varsta de 21 de ani, l-a lovit cu o sticla in cap.
Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz. ... Politistul aflat in timpul serviciului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Mai este stimulat politistul?
Atacat de Gainusa, politistul Godina il face praf pe carcotas intr-o singura postare.
Politistul drogat si beat, care a ranit o tanara in Caracal, a fost lasat liber. Agentul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost testat pozitiv la canabis si amfetamina.
in anii care au urmat a facut parale bune prin aranjarea livrarii unor cantitati mari de ulei de la fabrica Ardealul din Carei catre SRL-urile surorilor sale din Bistrita si Maramures, livrari despre care daca si cum s-a facut plata stie numai bunul Dumnezeu, directorul general Lupsica si politistul comanditar Dohotaru.
google-analytics.com