Cautare

142 de rezultate pentru "politistul" (3.28 secunde)
Potrivit Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (IGPF), comisarul Ion Burciu, de 36 ani, a ocupat prin concurs functia de director, politistul avand o bogata experienta profesionala in activitatea de supraveghere si control a frontierei maritime.
Altfel, insa, politistul, jandarmul, militarul, procurorul ori angajatul de la SRI sau SPP trebuie sa se supuna regulilor de circulatie, ca orice alt cetatean.
Politistul care avea camera de luat vederi de mici dimensiuni a inchis-o si a refuzat sa spuna de ce filmeaza si in ce calitate.
"In momentul in care te duci spre un politist cu un telefon in mana, iar gesturile tale nu pot fi prevazute, ai mare noroc ca politistul respectiv nu te-a incatusat", a explicat oficialul Politiei Romane.
In cazul in care cursantul prezinta adeverinta, politistul isi poate da lesne seama daca a facut sau nu cursurile teoretice, punandu-i intrebari banale, de genul recunoasterii unui indicator.
Politistul Christian Ciocan se afla pe lista celor circa 10.000 de angajati ai Ministerului de Interne care vor fi restructurati in cel mult doua luni.
Politistul roman a fost singurul participant ce s-a prezentat la Summit-ul Comunicarii 2011 in nume personal, toti ceilalti participanti reprezentand diverse companii.
O asemenea verificare n-o poate face politistul decat daca e insotit de un echipaj al Registrului Auto Roman (RAR). Inspectorii ARR au insa competenta legala de a verifica "floarea"
In Austria, de exemplu, politistul care intervine are dreptul, daca apreciaza ca violenta se poate repeta in viitorul apropiat, sa evacueze temporar agresorul din locuinta pentru patru saptamani.
- La fiecare sectie de votare este o tableta in care se introduce cartea de identitate a alegatorului si in cateva secunde, prin sistemul informatic, se afla daca acesta a mai votat, iar politistul aflat in sectia de votare il inhata pe cetateanul turmentat care vrea sa voteze multiplu!
Cu aceasta ocazie, politistul i-a explicat cetateanului ca este obligat sa se prezinte pentru audieri de cate ori va fi citat, iar faptuitorul i-a promis ca va veni "pregatit".
"Si politistul, si Garda Financiara au dreptul sa ceara oprirea oricarui tir si sa intrebe care este documentul justificativ", a mentionat el.
Apoi, acesta aparent linistit se va uita cu aviditate la cum ii explica politistul Christian Ciocan despre eficienta oamenilor legii, atunci cand au descins in casa traficantilor din Ferentari si au confiscat uriasa cantitate de 200 de miligrame de cocaina (desi anual la noi se traficheaza sute de kilograme sau chiar tone).
Politistul poate cere aceasta verificare", a mai aratat seful RAR. El a tinut sa adauge ca Politia va aplica amenzile, RAR oferind doar asistenta tehnica politiei.
Amenzile aplicate soferilor care circula cu anvelope de vara pe un carosabil cu zapada si gheata sunt cuprinse intre 600 si 1.400 de lei. De asemenea, politistul va va retine certificatul de inmatriculare.
Atunci cand Dan Diaconescu i-a intrebat pe telespectatorii OTV daca politistul Cioaca si-a facut nevoile intre Rucar si Bran, le-a fost de mare ajutor.
iese la spaga, nu-l trimite, pentru ca politistul trebuie sa se deranjeze la posta si sa trimita in numele lui, sa puna timbre din banii lui...) Sursa :
iese la spaga, nu-l trimite, pentru ca politistul trebuie sa se deranjeze la posta si sa trimita in numele lui, sa puna timbre din banii lui...) Sursa :
Ca si cum terminase toti hotii din tara si ramasesera de bagat dupa gratii tinerii care, in putinul timp liber pe care il au, isi trag o melodie de pe net sau un filmulet la care se uita impreuna cu familia, IGP-ul s-a hotarat sa bage spaima in utilizatorii de net care se si vedeau de acum cu politistul batand la usa.
Pe site-ul Mariustuca.ro a aparut un articol intitulat: Frisonant, bulversant, neasteptat: Christian Ciocan isi lanseaza o carte la Bookfest.
google-analytics.com