Cautare

142 de rezultate pentru "politistul" (6.19 secunde)
Politistul de frontiera francez Jose Fernandez mai are o singura extradare de efectuat inainte de mult asteptata promovare la sectia de criminalistica.
Cu ajutorul unei nou-sosite in echipa (Ferguson), politistul trebuie sa faca legatura intre cazuri vechi de cateva decenii si cazul de acum, sperand ca va putea sa ajunga cu un pas inaintea acestui criminal extraordinar de inteligent pana la urmatoarea ninsoare.
Liuska este maritata cu Kolea, un barbat violent si alcoolic, iar Serghei, politistul satului, indragostit de Liuska de multi ani, incearca sa-si recastige dragostea pierduta, atunci cand aude ca sotul Liuskai a disparut.
Totusi, asa cum insusi politistul marturiseste: "...am exploatat momentul in care a intrat o alta persoana in Sectia ATI si am patruns si eu, unde l-am observat pe condamnat intins pe unul dintre paturi".
O prezenta inedita pe strazile Capitalei - in calitate de motociclist - politistul Christian Ciocan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/christian.ciocan.7?ref=tn_tnmn , a descris intalnirile sale din ziua de 21 septembrie, cu maidanezii din Bucuresti "Salut!
Antena 3: Aceste probe il ingroapa DEFINITIV pe Cristian Cioaca. Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
Printre altele, in scrisoarea adresata instantei care-l judeca pe ex-politistul Cristian Cioaca, detinutul Nicu Parleteanu spune ca a fost partas-complice la asasinarea Elodiei.
Am fost cu politistul si am pacalit-o pe mama ca daca nu ii lasa la scoala primesc amenda de 5.000 de lei...", ofeteaza preotul.
xxx Politistul care cerceta un caz de sinucidere o intreaba pe secretara: - Draguto, nu stii de ce s-a aruncat seful tau pe fereastra?
Taylor, seful politiei din Dexter si politistul N.G. Lee au venit si ei la ferma, ca raspuns la apelul doamnei Mannor.
Avantaj politistul, nu? - Ion Iliescu : Nu-si putea permite nimeni sa deschida focul atunci. Armata a tras, dar tarziu. Si pana la urma ei au intrat in procese pentru ca au fost omorati 2 oameni.
Senatorul este acuzat de procurori ca prin intermediul finului sau, politistul Valentin Tatar de la DNA Cluj, ar fi aflat de ancheta pe care DNA o derula impotriva lui Horea Uioreanu si a altor lideri PSD, intre care Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj si a lui Ioan Oleleu, vicepresedintele PSD Cluj.
Politistul il intreba: - Ce s-a intamplat, frate? - E lucrul cel mai st'ordinar, dar am pierdut o bancnota de un dolar si afurisitu' nu-l gasesc.
In acest sens, este nevoie de colaborarea stransa dintre profesionisti precum psihologul, asistentul social si politistul, acestia fiind cei care, in definitiv, vor putea lupta direct in combaterea fenomenului de violenta, dar si cu efectele grave ale acestuia.
S-a intocmit mandat de perchezitie la adresa unde m-a deplasat impreuna cu politistul. Pe data de 14 martie, am fost contactat de comisarul ce se ocupa de mandatul de perchezitie.
Operatoarea de la 112 si politistul nu doar ca nu si-au tratat cu responsabilitate atributiile de serviciu ci, mai grav, au aratat cat de inumani pot fi la strigatul de ajutor al unei copile speriate, haituite.
In plus, politistul poate oricand sa iti arate tot ce-i ceri, dar atunci, deja, sansele tale de a scapa fara amenda, vor fi fost deja disparute.
Asta in timp ce transporturile de alcool sint gasite de politistii de frontiera sau, cind mai vine unul de la Bucuresti, apar citeva tone de alcool printr-o magazie, descoperite ca prin minune, de care nu stia nimeni, dar fratele respectivului era politistul Nazare de la economic.
Sindicatul Europol spune ca politistul a raportat superiorilor incidentul, dar acestia au refuzat sa ia masuri, motivand ca "acestea sunt riscurile meseriei".
S-a intamplat marti in Braila, unde o masina de scoala ar fi taiat calea unui alt autoturism, intr-o intersectie. Printre raniti se numara si politistul examinator.
google-analytics.com