Cautare

220 de rezultate pentru "pode" (2.27 secunde)
Desi de la 1 ianuarie 2007 avem la dispozitie fonduri structurale de miliarde de euro pentru dezvoltare regionala, oltenii nu au finalizat lucrarile nici pentru proiectele de preaderare contractate pana acum.
Lansat sub motoul "E firesc sa fii indraznet", noul Opel Corsa ataca segmentul de piata destinat automobilelor din clasa mica pe fondul tendintelor tot mai accentuate catre aceasta categorie de autovehicule.
Subaru urmareste redefinirea condusului prin inteligenta, emotie si actiune - "Gandeste-te. Simte. Condu" - lansand B9 Tribeca, un SUV de avangarda, cu un echilibru intre versatilitate si raspunsul prompt al masinii, rafinamentul si stilul sofisticat, aerodinamic.
Galatiul va primi 3 milioane de lei de la bugetul statului pentru retehnologizarea si modernizarea sistemelor centralizate de producere si distributie a energiei termice, acest lucru fiind decis in cadrul ultimei sedinte de guvern.
Fabricile care folosesc sfecla de zahar pentru productie risca sa se inchida pana in primavara anului viitor, principalul motiv fiind costul de productie ce este mult mai mare decat al celor care folosesc ca materie prima zaharul brut.
La cererea ONG-urilor, Autostrada Transilvania va fi dotata cu adevarate pasaje prin care animalele vor putea sa treaca dintr-o parte a alta a carosabilului.
Cea mai sigura forma de economisire este investitia imobiliara, sustin o treime dintre respodentii la un sondaj comandat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, la polul opus situandu-se imprumutul cu dobanda, preferat de 3% dintre participantii la studiu.
Persoanele care isi monteaza in locuinte aparate de utilizare a gazelor naturale, precum aragaze, centrale termice sau arzatoare, sunt obligate, de la 1 ianuarie, sa instaleze detectoare de gaz.
O societate din Mehedinti livreaza materie prima pentru finisajele de lux folosite de Mercedes, Ford sau Crysler.
Oficiul National pentru Produse Traditionale si Ecologice ar putea deveni functional la sfarsitul lunii viitoare, a anuntat ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos.
Infrastructura feroviara, aflata intr-un stadiu avansat de degradare, necesita, in perioada 2009-2020, investitii anuale de 700 de milioane de lei, per total 8,4 miliarde de lei, fonduri care ar putea fi alocate de la bugetul de stat, potrivit Ministerului Transporturilor.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
10 autobuze marca Maz au ajuns ieri in curtea societatii publice de transport local, lotul de 30 de mijloace de transport in comun urmand sa fie intregit cu inca 9 autobuze care vor sosi astazi si alte 11 saptamana viitoare.
Mazda a dezvaluit primele detalii despre conceptul Kazamai, ce va fi prezent la Salonul Auto de la Moscova.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Drumul Judetean 651B Balcesti - Gorunesti din judetul Valcea va fi modernizat cu fonduri europene.
Licitatia pentru proiectul de reabilitare a DN 56 Craiova - Calafat va avea loc in aprilie dupa ce vor fi indeplinite si alte formalitati studiul de fezabilitate fiind deja realizat au declarat surse din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI).
20 de organizatii nonguvernamentale din Oltenia vor cauta finantare de la companii locale pentru proiecte simple, de dezvoltare a comunitatilor.
Un inventator doljean a obtinut medalia de argint la prestigiosul Salon al inventatorilor, organizat luna aceasta la Geneva. Daca ar fi folosit in productie, mecanismul sau de actionare a usilor de vagoane ar face cu succes concurenta celor importate in prezent in Romania, care sunt cu 30% mai scumpe.
google-analytics.com