Cautare

220 de rezultate pentru "pode" (3.08 secunde)
Craiovenii care vor sa se trateze de afectiuni respiratorii nu mai trebuie sa mearga la Praid sau la Slanic Moldova.
Intrarea in productie a hibridului plug-in Kia Ray nu este certa in prezent, dar amploarea proiectului demonstreaza ca nu este doar o macheta din lut.
Intrarea in productie a hibridului plug-in Kia Ray nu este certa in prezent, dar amploarea proiectului demonstreaza ca nu este doar o macheta din lut.
Lucrarile de reabilitare a celor doi kilometri de drum afectati de alunecari de teren la Dealu Mare au fost amanate din nou.
Ziarul de Cluj informeaza: "Autostrada Transilvania are, de sambata 52 de kilometri". Puteti citi in continuare in ce consta cel mai mare avantaj al inaugurarii tronsonului Turda - Campia Turzii de 10 km:
Guvernul a alocat bani mai multor primarii din Valcea pentru lucrari de alimentare cu apa, canalizare, statii de epurare, poduri si podete.
Reabilitarea centurii Bailestiului se pregateste sa intre in linie dreapta.
AmosNews informeaza: 700 de localitati rurale inundate in vara anului 2010 vor beneficia de finantare. Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Dcnews.ro informeaza : Sase sfaturi pentru reducerea consumului de carburant Avand in vedere scumpirea carburantilor din ultima perioada, tot mai multi oameni se gandesc cum ar putea sa consume mai putina benzina.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
Romania Libera informeaza: Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
ZF.ro informeaza : Cum arata cele mai importante 10 santiere de autostrazi dupa lunile de iarna:
Producatorul auto instalat in Banie a demarat ieri productia de serie a motorului EcoBoost de 1.0 litru in trei cilindri.
Mai multe IMM-uri doljene din domeniul inovatiei au fost puse fata in fata cu companii de consultanta, cu finantatori si institutii de garantare a imprumuturilor si alte structuri care au rol in atragerea fondurilor europene.
Mai multe IMM-uri doljene din domeniul inovatiei au fost puse fata in fata cu companii de consultanta, cu finantatori si institutii de garantare a imprumuturilor si alte structuri care au rol in atragerea fondurilor europene.
B365.ro: De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
wall-street.ro: Cum arata tramvaiul de 2 mil. euro produs la Arad Astra Vagoane Arad in colaborare cu RATB a prezentat tramvaiul Imperio, al carui pret este de aproximativ 2 milioane euro.
Jurnalul National : Cum s-a nascut ziarul Libertatea (Autor : Dan Constantin) In fiecare sfarsit de decembrie din ultimii 22 de ani imi aduc aminte de orele de mare tensiune ale zilei de 22 decembrie 1989.
Jurnalul National : Jurnalistul Petru Calapodescu a incetat din viata Presa romaneasca a mai pierdut un condei de mare valoare. Jurnalistul Petru Calapodescu, unul dintre cei mai vechi editorialisti, a trecut la cele vesnice.
Caminul meu: Simplu si natural Pe malul lacului Moara Vlasiei, o casa minimalista, cu finisaje simple si naturale, se integreaza perfect in peisaj, si asta datorita proprietarilor ei, care au realizat o constructie ecologica, in armonie cu mediul.
google-analytics.com