Cautare

220 de rezultate pentru "pode" (2.08 secunde)
Inspectia de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (I.S.U.) Mehedinti a efectuat ieri controale la primariile din judet.
Jurnalul National : "Salvati matrozul Traian!" (Autor: PETRU CALAPODESCU) Sesiunea extraordinara a Parlamentului nu face decat sa rezolve in prag de vacanta chestiuni urgente pentru ca actuala guvernare sa poata efectiv administra tara, potrivit programului aprobat la instalare de catre plenul camerelor.
Jurnalul National : Basescu nu e ciuruit. E doar zgariat (Autor: PETRU CALAPODESCU) Cele doua zile care au trecut de la suspendarea lui Traian Basescu prin votul covarsitor al Parlamentului si de la inceputul practic al campaniei pentru referendumul de demitere demonstreaza deja cate ceva.
DeCeNews: Basescu, critici dure din partea analistilor americani Traian Basescu a incercat sa duca lupta pentru supendare in afara granitelor Romaniei.
Jurnalul National: Rus, una din cartitele lui Basescu? (Autor: PETRU CALAPODESCU) Am dreptul sa nu cred neam in "onorabilitatea" demisiei ministrului de interne, Ioan Rus, si nici in "motivele personale" care au determinat-o, simultan, pe aceea a ministrului delegat pentru administratia locala, Victor Paul Dobre.
Jurnalul National : Basescu, provocarea de toamna (Autor:
Jurnalul National: Basescu, ca ursarul (Autor: Petru Calapodescu) Pana la urma, premierul Ponta capata ce-a cautat.
Jurnalul National: Prizonieratul lui Ponta (Autor: Petru Calapodescu) Nu cred ca mai era nevoie, insa Traian Basescu a comis-o, dandu-i inca un bobarnac, daca nu chiar o pleasna, premierului Ponta.
Jurnalul National : Basescu, eterna cacealma electorala (Autor: Petru Calapodescu) Moartea lui Florin Cioaba a fost si trebuia sa ramana un eveniment tragic al familiei si comunitatii lui, romii caldarari si nomazi, dintre care se ridicase ca lider tatal lui, lasandu-i apoi mostenire o coroana de "rege" inventat, autoproclamat.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica cu titlul:
In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. Zambitor, Basescu o intreaba:
Inundatiile din aceasta luna au afectat 603 localitati din tara, au distrus complet 2.583 de case si au acoperit cu apa 149.577 de hectare de teren agricol si 11.735 de hectare de finete si pasuni.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va relaxa a€žmasurile neortodoxea€œ adoptate pentru asigurarea stabilitatii financiare, dupa ce rata inflatiei va scadea la un nivel acceptabil, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat si au finalizat actiunile de verificare a respectarii prevederilor legale privind conditiile de comercializare pentru preparate chimice periculoase de tipul:
Podurile, podetele si gropile de gunoi din zonele rurale vor fi refacute cu ajutorul unui credit extern.
Izolatia termica de calitate reprezinta un lucru important, avand in vedere faptul ca 80% dintre cladirile din Romania nu au nici un fel de izolatie.
Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) intareste granitele Romaniei cu echipe de caini specializati in detectarea drogurilor, potrivit unui comunicat al institutiei.
Pentru reteaua de drumuri a Noului Rast se bat zece firme mari, care au fost invitate la negocieri de Consiliul Judetean (CJ) Dolj.
Modelul se adreseaza familiilor tinere, fiind produs in Europa. Clientii pot opta intre o motorizare pe benzina si doua variante diesel, preturile CIP variind intre 18.090 de euro si 23.730 de euro.
Ieri s-a decis a treia rectificare bugetara pe acest an. Cu toate ca s-au alocat fonduri suplimentare educatiei si dezvoltarii rurale, deficitul bugetar a ramas acelasi, de 2,5 procente din Produsul Intern Brut.
google-analytics.com