Cautare

2886 de rezultate pentru "poarta alba" (2.97 secunde)
Varza alba iti vesteste un castig, poate chiar o bogatie. ... Varza alba din vis poate sa insemne bogatii de amploare iar atunci cand visezi ca culegi varza inseamna ca ai o mare putere interioara. ... - de vei visa varza alba, semn de bogatie este; ... - Varza alba - bogatie.
Foarte multe dintre respectivele declaratii par a fi si croite prost si cusute cu ata alba. ... Probabil, vom asista, din nou, la multe povesti cusute cu ata alba.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba, cu cel in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 9 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
Fratele poetului national a locuit la Drobeta Turnu Severin timp de 18 ani Fratelui poetului, Matei Eminescu, ofiter de cariera in armata romana, a locuit la Drobeta Turnu Severin, intre 1896 si 1924, intr-un imobil de pe strada care acum poarta numele lui Mihai Eminescu. ... ALBA.
Aries, s-a incheiat fara nicio inundatie t Aceeasi remiza alba a fost consemnata si la Rm.
cat de POPULARA va fi Alba ca Zapada.
In general, femeile si fetele primesc martisoare si le poarta pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primaverii. ... In acest fel, Primavara a invins Iarna, iar culorile martisorului simbolizeaza sangele ei rosu pe zapada alba.
N-am inteles nici schimbarea lui Jordi Alba cu Balde. Pare o echipa periculoasa rau de tot, rau, adica vezi ocazii si vezi ca ajung la poarta repede, o sa mai vorbim de ei", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.
PSD a pierdut localitati foarte importante (de exemplu, Murfatlar, Poarta Alba etc.), nu are nici un alt oras din judet, iar in turul 2 este asteptata o resuscitare totala ad-hoc a Aliantei PNL- PD din judet care sa infranga candidatii social-democrati.
La polul opus primarilor nemultumiti de primul an de mandat se situeaza Vasile Delicoti (foto), primarul din Poarta Alba, care se lauda ca a reusit sa realizeze 80% dintre proiectele propuse.
Latifundiarul a ratat sansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Alba, pentru a obtine permisiunea de a merge acasa de Craciun.
Fostul fotbalist si actualul antrenor a semnat deja acordul cu reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba. Gigi Becali urmeaza sa se ocupe de intretinerea bazei sportive detinuta de nasul sau, Gica Hagi.
Poarta Alba, Ciocarlia, Cobadin, Castelu, Murfatlar si, bineinteles, Valu lui Traian. ... PDL crede ca va fi un tur doi Cojocaru-Crivineanu la Murfatlar Revenind la candidati, pentru Poarta Alba PDL l-a prezentat pe Vasilica Delicote, creditat cu 28,8 procente momentan.
Dintre senatori, constanteanul Mircea Banias (foto) spune ca amendamentul promovat de el se refera la bani pentru construirea unei gradinite in comuna Poarta Alba. Potrivit lui Mircea Banias, Poarta Alba va primi 2 miliarde 800 de mii de lei vechi pentru constructia unei gradinite cu program prelungit.
La firma de brokeraj activa si fostul cumnat al primarului din partea sotiei, Arthur George Orlando Gorovei, ofiter al Penitenciarului de Maxima Siguranta Poarta Alba.
Cine sunt membrii PDL care nu il sustin pe Basescu Cristian Boureanu a anuntat ca in aceasta campanie sustinatori lui Basescu vor respecta sloganul "Vara asta se poarta alb".
s-a inregistrat un trafic pe Canalul Dunare-Marea Neagra si Poarta Alba-Midia Navodari de 70.000 tone capacitate pe zi, pe fondul micsorarii nivelului Dunarii pana la sub 11 metri, aspect ce permite realizarea unei navigatii mai sigure, dar inca cu restrictii, a declarat Adrian Pindici, purtatorul de cuvant al CN Administratia Canalelor Navigabile SA.
Luigi Gheorghe Codoi, din localitatea Poarta Alba, are 27 de ani si nu a lucrat niciodata cu carte de munca.
Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA, a sustinut ieri o conferinta de presa in cadrul careia si-a reafirmat intentia de a construi ecluza de pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari ce va permite accesul navelor de pasageri pe lacul Siutghiol.
google-analytics.com