Cautare

2887 de rezultate pentru "poarta alba" (2.69 secunde)
Este snoaba, se poarta deseori ca o diva razgaiata. ... Cand e furioasa, se poarta ca un copil isteric. ... Are un magnetism animal fantastic, indiferent de ce poarta.
Printre zonele cu probleme se afla CET-ul, Filimon Sarbu si Poarta 6, Moisoiu dezvaluind si strategia care urmeaza a fi adoptata de PD in viitor in aceste zone: "Vom merge din poarta in poarta, de la om la om".
Ici, colo, cate o femeie grabita intra pe poarta cu o legatura de rasaduri. Abia spre capatul satului, acolo unde traiesc neamurile din familia Opris, trei gospodine discutau, la poarta unei case, despre Gigi Becali care aparuse, seara trecuta, la o emisiune OTV.
Drept pentru care, democratul Dan Moldovan va merge din poarta in poarta, "inarmat" cu o scrisoare de intentie referitoare la posibila sa candidatura pentru Primaria Mangalia. ... "Imi propun ca orasul nostru sa fie, si mai mult, o veritabila poarta larg deschisa catre Europa", mai declara Dan Moldovan.
Candidatul PD-L la fotoliul de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, impreuna cu decanul baroului de avocati Ion Popescu au continuat dialogul cu cetatenii Constantei, deplasandu-se din nou in cartierul Poarta 6.
De departe insa, cea mai mare parte din vina pentru situatia in care s-a ajuns o poarta Mircea Geoana. ... De fapt, poarta in spinare dezamagirea a 5 milioane si ceva de romani cu drept de vot.
Avem o Inalta Poarta. ... Singuri ne-am condamnat sa intram in casa NATO si UE nu pe poarta principala, ci prin usita rezervata servitorilor. ... Si, nu intamplator, Inalta Poarta a inchis ochii atunci cand cei mai multi bani de la FMI, Banca Mondiala si UE au fost furati.
In tot acest timp, fabrica ar fi trebuit "sa duduie", sute de mii de masini ar fi trebuit sa iasa pana in prezent pe poarta uzinei craiovene si peste 3.000 de doljeni ar fi trebuit sa fie noii angajati ai companiei.
Intre cei doi, Basescu si Voiculescu, se poarta o crunta batalie politica. ... Maine se opreste iar la poarta.
Imediat urmeaza o mare bilbiiala in careul stelist, generata de o respingere gresita a lui Dananae, dar Janssen barbiereste balonul care se scurge in aut de poarta.
Gazdele nu renunta, Chelsea se reaseaza pe doua linii, iar ocaziile la poarta lui Cech se inmultesc.
La fiecare poarta din complex se va face primul control corporal amanuntit de catre agentii BGS, jandarmi si stewarzi.
Daniel Niculae scapa pe stanga, dar Grozav traieste prea puternic emotia primului imn si da peste poarta din cativa metri. ... Ziegler e mai util in atac decat in aparare, dar trage pe langa poarta lui Lobont.
Chipciu a tras primul sut spre poarta lui Stoyanov, iar apoi Sanmartean a finalizat dezamagitor din pozitie excelenta. ... In minutul 68, Marcelinho nu a putut inscrie in poarta lasata descoperita de Arlauskis, iar apoi Minev a reusit interventia serii, in fata lui Chipciu.
- "Ungurii nu au avut ocazii de poarta pana la lovitura libera, care eu cred ca a fost un fault inexistent. ... Maxim a primit apoi mingea intr-o pozitie foarte buna, dar a tras peste poarta.
Locuitorii dimprejurul insulei sunt convinsi ca acolo se gaseste o poarta intre lumi, o poarta a timpului.
Dupa un inceput de meci nesigur, elevii lui Anghel Iordanescu au echilibrat jocul, iar Adi Popa a avut prima oportunitate de a inscrie, dar stelistul a tras pe langa poarta din pozitie execelenta.
Va fi descalificat automat orice alergator care nu poarta numarul de concurs pe tricou, poarta alt numar de concurs in locul celui primit din partea organizatorului sau care nu poarta cipul de concurs pe toata distanta cursei, pe pozitia indicata in instructiuni.
Costel Pantilimon a avut cateva interventii bune in poarta Romaniei, dar din minutul 47 fanii Olandei s-au putut bucura, au scris cei de la Voetbal. ... Avem actiuni de poarta si asta e important. ... Babel reia in poarta din cativa metri!
Sema a trimis putin pe langa poarta lui Tatarusanu, de la 18 metri. ... Mitrita executa mult peste poarta o lovitura libera de la 25 de metri. ... Fransson trimite peste poarta lui Tatarusanu.
google-analytics.com