Cautare

2887 de rezultate pentru "poarta alba" (3.26 secunde)
S-a epilat cu ceara cu ciocolata alba! ... s-a epilat cu ceara cu ciocolata alba, cu ingrediente 99% naturale. ... M-am epilat cu ceara cu ciocolata alba si a fost o experienta placuta.
- In Lunea Alba, in unele locuri exista obiceiul udatului si al umblatului cu pasca pentru vestirea Invierii, la rude, neamuri, parinti, nasii, in familia largita. Cine moare in Lunea Alba ajunge-n Rai, nejudecat.
Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia au dispus inceperea urmaririi penale in rem in cauza privind accidentul aviatic, pentru doua infractiuni:
Iar, Duminica 1 Decembrie 1918, suveranii romani au dat o masa de gala la Palatul Regal din Bucuresti, in timpul careia a sosit si telegrama de la Alba Iulia vestind unirea Transilvaniei cu Romania.
- Istoricii n-au putut inca stabili cine a fost primul presedinte american care a facut pomul de Craciun la Casa Alba.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
6200 lei si 1190 euro - doua agende ce contin insemnari cu sume de bani si nume de prostituate - doua pliculete inscriptionate ,,ENTRAN FORTE" - doua pliculete inscriptionate ,,PURE B MAGIC" - un pachet forma patrata ce contine pulbere de culoare alba si doua ghemuri de hartie ce contine pulbere de culoare alba, avand o cantitate totala de aproximativ 200 g.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Pielea le era alba ca zapada, iar in obraji aveau bujori roz ca pictati. ... Purtau cu totii camasi din matase alba stralucitoare, incinse, lungi mai sus de genunchi.
Se mai spune ca, in acesata zi, poarta cerului se deschide si mosii se intorc intre cei din care s-au ridicat.
Am scris "Doar atat cand am intrat pe poarta", apoi totul a pornit de la sine, parca cineva-mi dicta intreaga poveste, iar eu doar notam cuvintele pe care le auzeam. Dora s-a nascut intr-o singura secunda, alba si proaspata, asa cum ramane pana la final.
Doua piese vestimentare de exceptie din colectia Zestrea by Liliana Turoiu inspirate de straiele domnitelor de altadata ne poarta, zilele acestea, prin istoria si valorile autentice romanesti, pe parcursul unei expozitii de exceptie in somptuosul Palat Cesianu-Racovita, la Artmark.
La data de 31 august 2010, in jurul orei 00.15, Sectia 7 Politie a fost sesizata telefonic de Dispeceratul 112 - Sector 2 Politie, cu privire la faptul ca pe Aleea Capidava, sector 2, a avut loc o spargere, iar suspectii au parasit locul faptei cu un autoturism marca Dacia Papuc, culoare alba.
Totodata, liderul PC, Dan Voiculescu, a spus ca poarta in acest moment discutii cu toate partidele parlamentare pentru a crea o forta politica majoritara din care sa fie exclus PD.
Undeva, intr-un colt al curtii PSD, serviciile au gasit pentru independenti o cladire cu doua etaje, cu poarta exact langa poarta din spatele sediului PSD. ... Seful UNPR Alba va fi Cornel Suciu, fost membru PD-L si PSD, candidat in 2004 pentru Senat pe listele PSD.
Cine sunt membrii PDL care nu il sustin pe Basescu Cristian Boureanu a anuntat ca in aceasta campanie sustinatori lui Basescu vor respecta sloganul "Vara asta se poarta alb".
Clark, comandant suprem al trupelor NATO din Europa in timpul razboiului din Kosovo, fost candidat la primarele democrate pentru Casa Alba in 2004 si actual consilier pe probleme energetice al premierului Victor Ponta.
Si intr-adevar acest loc de vis deveni al meu… Pe el am construit o casa alba, modesta, cu acoperisul plat, in armonie cu atmosfera orientala dimprejur. ... Poarta mea este intotdeauna deschisa pentru buna venire. ... Cel mai modern dintre hoteluri ii poarta numele.
"Am sapte de acest fel, insa aceasta este de departe preferata mea, este a 90-a masina iesita de pe poarta fabricii. ... "Am sapte de acest fel, insa aceasta este de departe preferata mea, este a 90-a masina iesita de pe poarta fabricii.
11 -7 Suturi pe poarta: 7 - 2 Suturi pe langa poarta: ... 5 - 4 Lovituri de poarta: 9 - 9 Ofsaiduri:
google-analytics.com