Atunci cand visezi ca pregatesti varza, gatesti, inseamna ca vei avea parte de mult noroc. In cazul in care visezi ca mananci varza inseamna ca vei avea parte de multe datorii deoarece faci cheltuieli necontrolate. Varza din vis mai poate insemna si economiile mari pe care pe faci sau pe care le vei avea, iar varza acra reprezinta o mare bucurie de proportii care iti insenineaza zilele.Daca visezi ca gatesti varza este semn ca vei avea noroc; daca visezi ca mananci varza este semn ca e posibil sa faci datorii din cauza cheltuielilor necontrolate. Visul cu varza este neasteptat de bun. Varza alba iti vesteste un castig, poate chiar o bogatie. Varza in vis inseamna viata lunga si sanatate. Varza acra iti prevesteste o bucurie dintr-o relatie la care tii mult. De te vei visa mancand varza, viata lunga vei avea. In general, visul cu varza vesteste cumpatare, echilibru in viata ta. Visul are semnificatii neplacute atunci cand te visezi mancand varza sau taind varza de pe ogor, prevestind amaraciune, neintelegeri cu cei apropiati. Daca visezi ca gatesti varza este semn ca vei avea noroc. Varza acra in vise sugereaza bucurii de proportii, veti avea parte de zile inseninate. Visul in care mancati varza acra inseamna ca aveti o stare de sanatate foarte buna.
Varza alba din vis poate sa insemne bogatii de amploare iar atunci cand visezi ca culegi varza inseamna ca ai o mare putere interioara. Daca in vis cultivi varza inseamna ca viata ta va fi placuta in general iar daca in vis mananci varza se poate sa mai insemne si o perioada plina de plictiseala. Atunci cand visezi ca semeni varza inseamna ca in curand vei primi o suma de bani iar varza rosie din vis reprezinta o dragoste, o iubire ce ti se va impartasi, vei fi implizat intr-o relatie frumoasa.
Atunci cand visezi ca tai varza inseamna ca ai in familie multe neintelegeri insa acestea se vor rezolva in curand, iar varza tocata prevesteste o casa, o familie cu avutii mari, mult belsug in camin si multe realizari. In aceeasi ordine de idei se spune ca atunci cand visezi multa varza la un loc inseamna ca vei avea parte de multe neplaceri, poate ca cei mici din familie iti fac necazuri.

xxx

- daca visezi ca mananci varza este semn ca e posibil sa faci datorii din cauza cheltuielilor necontrolate.
- de vei vedea varza, in vis, semn e ca in casa ta se va trai in cumpatare;
- de vei visa varza alba, semn de bogatie este;
- varza acra- vei avea o bucurie, varza mancand, in vis, viata lunga iti prevesteste;
- visul cu varza mancand mai poate insemna si amaraciune sau niste dezvaluiri neplacute pentru tine;
- economii insemnate;
- Varza acra - bucurie.
- Varza alba - bogatie.
- Culegand varza - ai o mare putere interioara.
- Cultivand varza - viata placuta.
- Visezi ca mananci varza - plictiseala mare.
- Semanand varza - in curand bani.
- Varza rosie - dragoste impartasita.
- Taind varza - neintelegeri in familie ce vor fi rezolvate.
- Varza tocata - casa cu economie.
- Visand multa varza la un loc - neplaceri.