Cautare

2887 de rezultate pentru "poarta alba" (7.75 secunde)
Firmele si persoanele implicate in aceasta inselatorie - SC Loenermark SRL din Poarta Alba, SC Scu Pin Clean SRL si Transport Comercial Prest SRL, ambele din Constanta, controlate de Costel Buzatu, Emil Pricop, respectiv Daniel Gruea - au fost depistate si anul trecut de Garda Financiara, dupa ce au furat de la stat tot 50 miliarde lei vechi.
Revelionul in penitenciarul Poarta Alba: Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu si Sf. Vasile, pana la ora stingerii Faptul ca este in inchisoare nu-l impiedica pe Gigi Becali sa se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii sai.
Dar Van Persie a egalat in minutul 44, dupa care batavii au declansat tavalugul spre poarta lui Casillas.
Expozitia va fi gazduita de Castelul Bethlen-Haller pana la sfarsitul lunii octombrie 2016, continuand, astfel, traditia companiei Jidvei de a organiza, in zona Jidvei - Alba Iulia, evenimente si manifestari menite sa promoveze cultura etnografica, pastarea traditiilor, descoperirea sau sustinerea talentelor care duc mai departe zestrea folclorica romaneasca, de o inestimabila valoare.
Se poarta de asemenea rochiile lungi, rochiile din dantela, ori combinatii de dantela cu matase ori cu alte materiale lucioase. Se poarta si rochiile din materiale imitatie piele in combinatie cu tafta ori catifea fina.
In timp ce barbatii prefera in general sa se fereasca de soare utilizand tehnici precum acoperirea corpului cu tricouri cu maneca lunga (21% din barbati fata de 16% dintre femei) si poarta palarii sau sepci (45% din barbati fata de 32% din femei), femeile sunt fruntase la aplicarea cremei de protectie solara, in timpul expunerii.
Tricolorii au avut cateva actiuni destul de modeste de atac, cele mai bune ocazii fiind irosite de Marica (9), sut din intoarcere peste poarta, si Torje (16), sut din unghi peste poarta.
90‘ Cristescu incearca sa obtina golul de onoare pentru Petrolul, dar suteaza peste poarta aparata de Tatarusanu. ... Actiuni prelungite la poarta ploiestenilor, stelistii demonstrand o buna cunoastere a executarii fazelor fixe.
30, dar in cele din urma pasele nu au mers cum trebuie, iar Saganowski a trimis cu capul peste poarta.
Chelsea incepe meciul amenintind poarta lui Tatarusanu, iar Schurrle isi incepe numarul dupa doar 3 minute in fata unui Georgievski care o fi baiat de comitet si de vestiar, dar are o legatura vaga cu indatoririle de fundas de banda.
Alexis Sanchez a incercat de lob din marginea careului, putin peste poarta (10). ... 13, cand Andone a reluat din voleu putin pe langa poarta, la lovitura libera a lui Stanciu. ... Arturo Vidal (55) l-a intors pe Ganea in careul nostru, dar a tras peste poarta.
Tatar (min.3) a tras din lovitura libera pe langa poarta si Dalbea (min.18) a reluat cu capul alaturi de poarta. ... 40), scapat singur spre poarta, a fost blocat in extremis. ... 40) a tras pe langa poarta.
Meticulosi, pe tapsanul National Arena, oaspetii au impins agasant mingea catre poarta lui Tatarusanu. ... Dupa faza de K1 a lui Tamas, Tadici (45+1) a executat ciobaneste penalty-ul, care a zburat furios mult peste poarta!
Poarta maramureseana. Poarta maramureseana este o structura de lemn cu o usa sau o poarta, avand multiple incrustatii si basoreliefuri, de obicei de forma unui arc de tip romanic sau de forma ogivala modificata, care este plasata la intrarea unei gospodarii si/sau case din Maramuresul traditional.
Sarbatoarea de astazi are si un caracter aparte pentru cateva milioane de romani, cei care poarta numele sfantului. ... In calendarul crestin-ortodox sarbatoarea de astazi poarta denumirea de Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul si Inaintemergatorul Domnului.
Trebuie sa ne adaptam la ce se poarta si sa fim in tendinte. ... blonduri calde, naturalul se poarta in continuare si blondurile cu suvite care sa dea impresia de volum la par. De asemenea, se poarta si rosul, aramiul si portocaliul.
Unghiile false se poarta ca si pana acum. Se poarta si unghiile false care sunt facute sa vina in ajutorul nostru. ... Oja semipermanenta se poarta foarte mult si tine doua saptamani.
In aceleasi raporturi de nedreapta subordonare fata de Poarta otomana se aflau atunci si celelalte state din perimetrul balcanic, ceea ce, cum era firesc, a produs tot mai frecvent nemultumiri si reactii violente ale populatiilor crestine din tarile respective.
- Ce se poarta anul acesta? - Anul acesta se poarta foarte mult negru, bej, violet, galben. ... Se poarta jeansii, pielea, paietele diferite, pe materiale stretch, mai multe flori, dungi. Se poarta foarte mult over size, jeansii si camasile de la boyfriend, salopete din piele si salopeta din armata.
Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba. ... Un alt subiect delicat pentru liderul de la Casa Alba va fi legea privind avortul.
google-analytics.com