Libertatea : Mihaela Drafta revine cu o noua colectie! Iata ce rochii recomanda pentru Sarbatori si anul 2013!

Cunoscutul designer Mihaela Drafta revine in industria modei cu o noua colecte de rochii de cocktail. Linia vestimentara intitulata Glitter include rochii lungi, pretoase, sau scurte, extrem de elegante, realizate din matase, tulle sau material paietat, in nuante precum argintiu, auriu, negru si nude.
Pentru noua colecte, Mihaela Drafta a realizat o sedinta foto al carei concept a pornit de la placerile vinovate ale femeii moderne, pasiuni pe cat de irezistibile, pe atat de blamate de unele voci ale societatii.
Dulciurile, fumatul, mancarea de tip fast-food, bijuteriile, shopping-ul si sexul sunt transpuse de Mihaela Drafta intr-o noua ipostaza, alaturate noilor sale creatii vestimentare din colectia Glitter.
Astfel a luat nastere pictorialul ce are in centru un model inalt de 1,83 metri, cu o privire glaciara si trasaturi nordice, perfect adaptate conceptului hibernal al colectiei ce abunda in auriu, argintiu, paiete stralucitoare.
Machiajul decadent si coafura tip sauvage completeaza intr-un mod ideal starea de anihilare pe care femeia moderna o prezinta in fata ispitelor, a placerilor vinovate.
Noua colectie semnata Mihaela Drafta a fost conceputa pentru evenimentele speciale din viata fiecarei femei.
Negrul, auriul, argintiul, albul, materialul paietat, matasea naturala, tulle, insertiile masive de pietre si broderiile fine sunt elementele principale ale noilor creatii semnate Mihaela Drafta.
"Cred in puterea femeilor de a exista dincolo de inhibitii si tabuuri, in control si asumare in placerea de a trai si de a face alegeri. Nu exista placeri care ucid, doar bucuria de a simti. Sa te privesti in oglinda intr-o dispozite buna generata de rochia cea noua, culoarea unui pahar de bautura fina sau prietenul nou de pe facebook... Toate sunt darul iubirii noastre pentru ziua de maine", declara Mihaela Drafta.