Va vine sau nu sa credeti, dar notebook-ul urmator concureaza cu succes, in ceea ce priveste pretul, cu unele dintre cele mai scumpe automobile din lume.

Luvaglio, producator de bunuri luxoase cu renume in Marea Britanie, a anuntat ca va produce un notebook pentru cei mai excentrici clientii ai sai.

La pretul exorbitant nu participa doar renumele si exclusivitatea marcii Luvaglio, ci insasi componentele din care este construit portabilul. Astfel, vorbim de un ecran wide de 17" de ultima generatie care incorporeaza tehnologie de iluminare LED. De asemenea, cum in ultimul timp se tot vorbeste de stocarea SSD, notebook-ul este dotat cu o astfel de unitate de 128 GB, iar ca drive optic s-a ales un inscriptor Blu-ray. Incorporeaza un echipament de auto-curatare a ecranului si, nu puteau lipsi, diamantele, insa intr-un numar restrans.

Rohan Sinclair Luvaglio a declarat pentru Gizmag ca au dorit sa creeze un notebook deosebit, fapt dovedit si de componentele din dotare. CEO-ul companiei a mai spus ca nu au dorit sa urmeze exemplul altor companii similare care se axeaza pe captusirea echipamentelor cu metale si pietre pretioase, ci au optat pentru incorporarea unor tehnologii cat mai deosebite si utile.

(www.gizmag.com)