Cautare

3375 de rezultate pentru "piatra lunii" (4.12 secunde)
fulgi de zapada, ingerasi, cercei sub forma de Mos Craciun, dar si ingerasi, bijuterii din swarovski cu argint, pentru doamne coliere din margele in culori diferite, perle de cultura, gama din perle si cristale - pentru nunti si diverse ocazii, cristale cu trandafiri (pentru ca au stralucire si merg de sarbatori), inele cu cristale, bratarile prieteniei, cu divese accesorii metalice, o gama pentru fetite, cu fluturasi, floricele, buburuze si gama pentru barbati (cu cranii, accesorii metalice, ata sau snur textil(, bratari,, cercei si pandantive cu ametist, malachit, turcoaz, granat, cuart, cuart rz, piatra lunii, ochi de tigru, piatra soarelui si coral", ne-a spus Angela Avram.
Lucrarile din Centrul Istoric vor fi gata la sfarsitul lunii La sfarsitul lunii august vor fi terminate lucrarile la ultimele patru strazi din centrul vechi. ... "La sfarsitul lunii august vor fi gata de reabilitat si ultimele strazi.
Undeva pe la mijlocul lunii februarie, cand Venus se afla in conjunctie cu Marte, treceti printr-o perioada dificila. ... O perioada magica poate fi in prima jumatate a lunii februarie. ... La inceputul lunii februarie va veti face o analiza, reexaminandu-va imaginea partenerului ideal.
La sfarsitul lunii mai, extraterestrii vor ateriza, cu OZN-urile lor, pe Pamant si ne vor lua in stapanire. ... sfarsitul lunii mai. ... La sfarsitul lunii mai 2018, vom fi vizitati de extraterestrii.
Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, afirma ca in partid este preferata varianta unui Congres extraordinar pentru sfarsitul lunii februarie sau cel mai tarziu la inceputul lunii martie, in cadrul caruia se va discuta despre "o formula de conducere modificata partial, daca nu total".
Conform Regulamentului celor doua Camere ale Parlamentului, sesiunea legislativa extraordinara solicitata de Presedinte va avea loc cel mai probabil in a doua parte a lunii august. ... Traian Basescu si-a exprimat dorinta de-a convoca Parlamentul in prima parte a lunii august, in principal pentru a reface legea ANI.
Prezentarea bancilor interesate de BCR ABN AMRO Olanda are mai mult de 3.000 de locatii in peste 60 de tari, active totale de 742,9 miliarde euro si un profit operational de 914 milioane euro la finele lunii martie 2005.
Totusi, in Craiova, au existat agenti economici care spre sfarsitul lunii au refuzat sa mai primeasca bani vechi. ... Normele BNR sunt clare - insemnele monetare vechi trebuia acceptate la plata, de catre toti agentii economici, pana la sfarsitul lunii.
OMV si Petrom vor amplasa pana la sfarsitul lunii martie patru benzinarii mobile (stanga-dreapta) pe Autostrada Soarelui, iar pana la sfarsitul lunii august se estimeaza punerea in functiune a statiilor de distributie de carburanti fixe, au declarat, ieri, reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Aceste subiecte vor fi discutate si la intalnirea la nivel inalt de la inceputul lunii octombrie, de la Istanbul, la care vor participa grupurile bancare, institutiile financiare internationale si autoritatile de supraveghere din tarile de origine si statele gazda, alaturi de oficiali al CE, cu ocazia reuniunilor anuale FMI-BM.
Dupa 23 ale lunii insa intram probabil intr-o pasa de roboteala continua, dorindu-ne sa dam masura vredniciei noastre, sa iesim in fata mai degraba justificat, bazat pe competente si inzestrari personale.
Astfel, se incheie orarul de vara, care debuteaza in ultima duminica a lunii martie, iar diferenta fata de timpul universal (GMT) este din nou de 2 ore.
Dragoste si cuplu In primele zile ale lunii noiembrie 2014, Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, traverseaza o casa care nu predispune la satisfactii amoroase, dar care te poate face sa realizezi cateva adevaruri adanci privind psihologia partenerului sau motivatiile care mana inainte (sau care ingreuneaza!) mersul relatiei.
Pe 27 noiembrie regimul termic va marca o usoara scadere, astfel incat pana pe 30 noiembrie, media maximelor va fi de 10-12 grade, iar a minimelor de 3-4 grade, cu o noua tendinta de scadere, cu alte 2-3 grade, in primele zile ale lunii decembrie.
Berbecii vor pune accent pe cariera si bani, chiar daca in prima parte a lunii vor avea sentimentul ca bat pasul pe loc. ... In iubire norocul le surade chiar de la inceputul lunii.
Din cauza modificarilor in distributia circulatiei aerului deasupra tarii noastre, valorile medii ale temperaturii lunii iulie inregistreaza o crestere intre 1 si 3ºC fata de luna iunie.
Primele doua colegii uninominale pentru alegerea Camerei Deputatilor au fost decupate in municipiul Piatra Neamt si completate primul cu Garcina, Alexandru cel Bun si Dobreni, iar cel de-al doilea cu Dumbrava Rosie si Savinesti.
Piatra de temelie a primului bloc ANL din Seini, pusa de premierul Victor Ponta Premierul a pus piatra de temelie la fundatia blocului ANL care se construieste in localitate.
Vom lupta cu regimul Basescu, vom guverna bine si vom castiga alegerile si pe 25 mai, si pe 16 noiembrie!", a spus premierul Victor Ponta la Piatra Neamt.
Piatra fundamentala a a fost pusa in ziua de 11 iunie 1895 in prezenta lui M.
google-analytics.com