Cautare

67988 de rezultate pentru "petruta care sa spanzurat pe data de 17 12 2009 din braila" (8.47 secunde)
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00.
Dealerul zonal Estima Motors a lansat, in prezenta jurnalistilor din Galati si Braila si a oficialitatilor, noua Toyota Corolla.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Pentru ca a trecut de la PNL la PLD, prof. ... Dan Sabau, fostul presedinte al Comisiei de Sanatate din Senat, a fost dat afara de la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila. Hotararea de reziliere a contractului a fost semnata de noul director al spitalului, dr.
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr.
Cea mai inalta si cea mai scumpa constructie din Romania. "Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie.
Democratii sustin ca vor demara in scurt timp procedurile referitoare la organizarea unui refe-rendum pentru schimbarea primarului liberal al municipiului Braila, a declarat ieri deputatul Horia Vasioiu, liderul PD Braila.
Proiectul podului suspendat peste Dunare Braila-Tulcea a ajuns la etapa lucrarilor de relocare a retelelor electrice. Acestea sunt necesare pentru realizarea drumurilor de acces dintre Centura municipiului Braila si pod.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Adrian Tutuianu, senator PSD, a sustinut o declaratie politica in Senat intitulata "Din ciclul: Sa nu mai vindem falsuri romanilor!", pe care o puteti citi in continuare. 'De cand asteptam momentul asta.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Oficiali din Ministerul Economiei si oamenii de afaceri acuza ANRE ca face jocul furnizorilor de gaze cand sustine ca tarifele si preturile reglementate vor ramane neschimbate, in conditiile in care toata piata practica ieftiniri.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
10% dintre bloggerii respondenti au castigat anul trecut peste 1.000 de euro, arata un studiu recent.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. Conform INS, PIB-ul Romaniei a scazut cu 8,8% fata de aceeasi perioada a anului 2008.
Institutul National de Statistica (INS) anunta vesti proaste. Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. Iesirea din recesiune este impinsa pana in trimestrul al III-lea 2010. Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009.
google-analytics.com