Cautare

57746 de rezultate pentru "pentru inama mea" (5.43 secunde)
Te rog, Sub pielea mea | eroina si Aripile.
De 5 ani, de cand fac stand-up, tot spun povesti din viata mea. ADEVARURI din viata mea. ... Parerea mea, spune Alex.
Sa iasa fiu-meu, am zis, soacra-mea, iubitele mele din tinerete, eu nu ies. Nu-s pregatit pentru cuvantul pensie.
Florentina Constantin) Carmen Bruma a vorbit despre marea ei slabiciune, intr-un interviu pentru DCNews. - Marea mea slabiciune o reprezinta dulcele. ... O perioada, am zis sa nu existe dulce in viata mea. ... Toti erau nevoiti sa se ascunda, nimeni sa nu manance in fata mea.
Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca a sustinut varianta votului pe liste pentru a avea in conducerea partidului niste oameni "care sa fie responsabili de ceva, care sa fie responsabili fata de un proiect pe care si l-au asumat".
Ilinca, minunata mea partenera si prietena, caprioara scenei Teatrului National, ce tare as vrea ca cineva sa imi scrie, ca nu-i adevarat ca tu nu mai esti, ca a fost o gluma sinistra, ingrozitoare!, astept, dar vorbele astea nu vin.
• 17 ian 2007 - Traian Basescu declara, intr-o conferinta de presa, ca MAE a transmis Presedintiei un set de masuri pentru fluidizarea procesului de eliberare de vize pentru cetatenii moldoveni, ca urmare a constatarilor facute in cursul vizitei la Chisinau.
Pentru ca eu consider ca ne aflam intr-un moment important al evolutiei partidului nostru, iar actuala adunare a Consiliului National si mai ales Congresul PSD de peste doua saptamani pot sa marcheze o relansare a activitatii partidului sau, din contra, sa consacre declinul sau.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: AquaMagic, telegondola, foisoare pentru batrani etc.
In primul rand, este o realitate confirmata si de sondajele independente si de cele facute de putere, publicate in presa domnului Basescu, ca in afara de afara de Mugur Isarescu, care nu este implicat direct in politica, primii trei oameni politici ca si incredere intr-o ordine sau alta sunt lideri ai opozitiei, fie ca e vorba de domnul Oprescu, candidatul sprijinit de noi pentru Capitala, fie ca e vorba de Crin Antonescu sau de mine.
Horatiu Ioani, neurochirurgul care a lasat Marea Britanie pentru a opera pacientii din Romania: In UK lucrurile oricum mergeau bine pentru pacientii lor. Pentru ai nostri insa, puteam face o diferenta. ... S-a intors in Romania pentru ca simtea ca macar poate incerca sa faca ceva pentru pacientii nostri.
Care sunt viziunea, strategia si valorile dumneavoastra pentru Romania in acest moment? Daca Romania ar fi familia dumneavoastra, cum ati proceda pentru a avea o familie fericita? ... Viziunea pentru Romania nu poate fi decat una care are ca proiectie evolutia europeana.
In ceea ce priveste responsabilitatea mea actuala de secretar de stat pentru Culte, povestea este mai lunga.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Este si momentul in care apar intrebarile de genul "veti mai candida?", "tintiti inca un mandat?" sau "ce ati facut pentru cetatenii care v-au trimis in Parlament?".
Ca profesionist in domeniul juridic, am considerat ca nu trebuie sa omit niciodata in munca mea doua principii care ma ghideaza de altfel in intreaga mea viata:
- De cand ai pasiunea pentru hainele vintage? - Pasiunea pentru vintage o am de cinci - sase ani.
Magda Marincovici In cadrul unui interviu exclusiv pentru mariustuca.ro, secretarul de stat Raed Arafat raspunde atacurilor lansate in media asupra sistemului medical de urgenta, departament pe care l-a construit si pe care il conduce. ... Va rog sa faceti lumina pentru ca este de-a dreptul macabru.
Au fost gasite chiar si "scuzele" pentru care romanii nu s-au prezentat la vot sau au fost "impiedicati" sa se prezinte la vot - dupa cum sustin reprezentantii PD -, insa realitatea este ca refuzul multora dintre cetatenii acestei tari de a se prezenta la urne se traduce printr-o neincredere si dezamagire fata de clasa politica, inclusiv fata de Traian Basescu.
Fotografia apare in pre-campania electorala pentru alegerile prezidentiale, o campanie in care nationalismul se profileaza ca una dintre temele principale de dezbatere.
google-analytics.com