Cautare

57746 de rezultate pentru "pentru inama mea" (5.76 secunde)
A fost, pentru ca datorita unor livrari neachitate la termen de catre Ministerul de Interne, indeosebi de Politia de Frontiera, a trebuit sa inchida afacerea.
Candidatul PNL Victor Manea merge inainte, desi recunoaste ca a fost dezamagit atunci cand a vazut ca, intr-adevar, nu exista un tur doi pentru Primaria Constantei.
"Cred ca cei de aici stiu foarte bine ce trebuie sa faca pentru alegatorii lor si pentru cetatenii Romaniei. Pentru mine, cetatenii Romaniei, indiferent de originea lor etnica, sunt importanti si cred ca toti au aceleasi probleme:
Asa cum suntem organizati nu putem stimula dezvoltarea "Abordarea mea este ca nu trebuie sa guvernam pentru Europa. Trebuie sa guvernam pentru noi insine.
As vrea ca opera mea sa fie mai multe feluri de nuferi. ... - Da, as vrea sa vorbesc despre cele cosmogonice, pentru ca pornesc de la Geneza.
Dar potrivita pentru ce? Ca pentru casatorie ma pronunt mai taios decat o lama de ras nou-nouta. ... Dar poate ca pentru toti dragostea dureaza "pana la adinci batrineti", numai ca e relativa viteza cu care imbatraneste fiecare.
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice. ... - Muzica inseamna foarte mult pentru mine. ... - Apreciez la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune.
Principala sa misiune la Satu Mare a fost urmarirea mea si a apropiatilor mei inclusiv politici (vicepresedinti, primari, consilieri judeteni s.a.), in scopul destructurarii PSD.
Sa spui ca nu se fac bani e cea mai mare ipocrize pentru ca se merge pe ideea ca artistii sunt saraci.
Acesta mi-a raspuns cu sinceritate la cateva intrebari, in exclusivitate pentru www.estiri.ro si www.einformatii.ro. - De cand pasiunea ta pentru fotografie? ... - De aproximativ un an lucrez ca fotoreporter pentru o publicatie din orasul meu, Realitatea din Calarasi.
- Nu mi-au adus nimic cei 12 ani de libertate, pentru ca eu am fost intotdeauna liber. O mica perioada din viata mea, din 1987 pana in 1989, am fost interzis. ... - Nu e deloc placut sa ti se ia acel har pentru care esti zamislit si facut.
Un numar de ufologi au fost convinsi chiar ca programul de publicare a dosarelor este parte dintr-o campanie guvernamentala coordonata pentru a obisnui publicul cu ideea unei prezente extraterestre pe Pamant, inainte ca aceasta sa fie anuntata oficial.
Cargoul avea o vechime de 23 de ani si incarcase circa 4.000 tone de faina in portul Maputo (Mozambic) pentru Congo. ... Nimic nu-mi spunea ca destinul hotarase altfel si ca, in scurt timp, voi trece, impreuna cu colegii din echipaj, prin cea mai grea cumpana din viata mea.
• Liderul grupului senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca va petrece Pastele la casa sa din Cornu, impreuna cu familia, si ca isi doreste sanatate.
Nu-mi e foarte clar, pentru ca sunt reactii contradictorii. ... Inca nu, inca nu.Fac tot ce pot pentru a nu tulbura, nici eu, nici altcineva, linistea tuturor membrilor, judecatorilor Curtii Constitutionale, in frunte cu presedintele ei.
Sorin Grindeanu trebuia sa demisioneze simbata seara, pentru ca tot va demisiona pina la urma:
Cu acest prilej, Maria Grapini - Ministrul Delegat, a anuntat raportul pentru perioada analizata: ... Prioritatile asumate de catre actualul Guvern al Romaniei prin Programul de Guvernare reprezinta si obiectivele pe care mi le-am propus in mandatul meu de Ministru Delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism.
A 13-a pensie, o masura buna pentru milioanele de batrani din Romania. ... Inca din primele zile ca Senator de Buzau am declarat ca activitatea mea din aceasta legislatura va fi dedicata pentru a servi binelui cetatenilor care mi-au acordat increderea si m-au desemnat reprezentantul lor in Parlamentul Romaniei.
O pitesteanca de-a mea a gasit ceva interesant: ... Dupa parea mea si am mai spus asta, chiar cand au izbucnit masiv protestele, ca PSD a cam pierdut jocul.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.
google-analytics.com