Cautare

57746 de rezultate pentru "pentru inama mea" (7.28 secunde)
Yanka revine cu un nou single si videoclip pentru Tell Me Lies. ... Simt ca Tell Me Lies” nu este doar povestea mea.
A venit vorba despre Bretagna si despre acest simbol al Bretagnei, si anume creperiile, iar sotia mea, Dana, a zis ca trebuie sa facem si noi una aici, in Bucuresti. Aveam demult acest gand in mintea mea.
M-am intors, asa cum o fac uneori, la cel ce am fost, pentru a vedea ce a mai ramas din libertatea, naivitatea, bunatatea si inconstienta mea de atunci.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
E timpul pentru politica, imi zic. ... Suntem in pericol sa ne taie apa!" Am incercat si la lumina, iar la piata sunt bruscat pentru parada mea.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Alina Marica - Creative Director al brandului Maressia, ne-a acordat un interviu. ... Bunica mea m-a invatat prima data sa cos, sa impletesc, sa tricotez, sa brodez, sa lucrez la masina de cusut.
Postul de europarlamentar il voi mentine si voi candida la Presedintia Romaniei Depinde de familia mea. ... Daca familia mea va intelege lucrul asta si nu voi intampina obstacole din partea familiei, eu voi candida", a declarat Gigi Becali la Realitatea Tv.
Cartile pentru copii merg de asemenea foarte bine: Atlasul lumii pentru copii - colectia National Geographic, Activitati pentru copii mici - colectia Copilul destept avizata de Ministerul Educatiei, colectia National Geographic:
Cunoscut mai ales pentru cele ciclurile sale de romane grupate in trei trilogii, Trilogia Taraneasca, Trilogia Dragostea si Revolutia si Trilogia Ciocoilor, Dinu Sararu se intoarce in cel mai nou roman asupra calatoriei sale in vest in momentul in care conducea departamentul de cultura din Televiziunea Romana.
Ma si vedeam cum voi fi cea mai zen femeie din lume, cum pe spatele meu va sta gravat cu litere mari cuvantul echilibru, cum voi zambi detasat in orice clipa la nazbatiile copilului, cum fericirea va fi cuvantul de ordine in viata mea.
In alta ordine de idei, sa nu avem un acces de furie, pentru ca acesta poate produce instant un AVC. ... Sunt indicate plimbarile in aer liber zilnic pentru a nu face un AVC.
- Daca ai trebuinta de parale, pentru negustorie sau pentru placeri lumesti, bunule strain - i-a spus- nicaieri nu vei gasi tocmeala mai buna ca la sarmanul Unar !
Este o datorie de onoare pentru mine astazi, ca senator social-democrat, dar si ca roman, sa-l evoc pe omul politic Adrian Paunescu, cu care am avut prilejul sa fiu coleg de partid.
Pentru ca presa din Romania, in momentul acesta, este undeva mult sub nivelul pamantului, din foarte multe puncte de vedere si moral si financiar si spiritual. ... Ce reprezinta acestea pentru cariera lui Marius Tuca? ... Pentru Jurnalul National raspunsul este foarte simplu.
"Cea mai mare 'nebunie' a fost, probabil, aceea de a crede serios in ideea ca exista o sansa pentru Romania dupa sfarsitul regimului comunist" Ion Iliescu, presedinte de onoare PSD, implineste duminica 83 de ani.
Piata Universitatii a fost mai activa impotriva mea Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei si acualpresedinte onorific al PSD, a declarat ca acuzatiile de criptocomunist ce i-au fost aduse in timpul fenomenului "Piata Universitatii" din 1990 au fost "fara temei". "Piata Universitatii a fost mai activa impotriva mea.
Asteptam reactia PICCJ de tragere la raspundere a procurorilor DNA care au mintit natiunea prin comunicatul din 25.01.2016 ca Procurorul General nu se numara printre persoanele care pot beneficia de echipaje de politie rutiera Intr-un comunicat sec in care isi face cunoscuta pentru prima data pozitia vizavi de atacul DNA la adresa sa, Procurorul General al Romaniei Tiberiu Nitu ii acuza indirect pe procurorii Laurei Codruta Kovesi ca i-au inventat infractiunea de primire de foloase necuvenite de pe urma folosirii unui echipaj de politie rutiera care sa-i faciliteze deplasarea in trafic.
in incercarea mea de a regasi acea aroma inconfundabila a painii negre proaspat scoasa din cuptor, acea paine pe care numai tata, morar de meserie, reusea sa o faca. ... in incercarea mea de a regasi, in chipuri si priviri, acea sfintenie si intelepciune pe care le degaja doar mama.
Inspiratia mea s-a adunat in carti, iar lipsa ei in carti care ar fi trebuit scrise.
- De cand ai pasiunea pentru scris? ... - De citit, citesc tot ce-mi cade in mana, dar am cateva carti pe care le-am adapostit in inima mea:
google-analytics.com