Cautare

1029 de rezultate pentru "paul papp" (2.94 secunde)
Senatorul liberal Paul Pacuraru considera ca scandalul aparut in Parlament in momentul prezentarii raportului Tismaneanu de catre presedintele Basescu se datoreaza faptului ca subiectul “regimul comunist din Romania” a fost abordat intr-un mod unilateral.
Dorinta liberalilor a fost facuta publica de catre presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, Victor Paul Dobre. ... Nu cred ca vreun galatean este de parere ca lucrurile merg asa cum ar trebui”, a declarat secretarul de stat Victor Paul Dobre.
Legat de acest subiect, senatorul PNL de Galati Paul Pacuraru ne-a declarat ca amenintarile facute de la nivelul central al conducerii Partidului Liberal trebuie luate in serios de catre partenerii democrati de guvernare.
Pentru a ne lamuri daca partidele care apeleaza la "locomotive" pot avea probleme, i-am contactat pe secretarii de stat Victor Paul Dobre si Mircea Toader si pe presedintele Asociatiei Pro Democratia (APD) - Club Galati, Fanel Spulber.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre au declarat ca, cel putin pentru moment, PNL nu se gindeste sa-si paraseasca tovarasii de guvernare.
&#"Cel mai bine e sa raminem cu PD” De cealalta parte, senatorul PNL Paul Pacuraru sustine ca liberalii trebuie sa mearga alaturi de PD cel putin pina la finalizarea actualului mandat.
Cel mai inspirat politician Cel mai inspirat politician galatean a fost senatorul liberal Paul Pacuraru. ... "Oricit de multa disciplina ar fi in mine, nu as putea sa votez o prostie cit casa de mare doar pentru ca partidul imi cere asta", a precizat senatorul PNL Paul Pacuraru.
Senatorul PNL Galati Paul Pacuraru considera ca discutiile pe care Traian Basescu le-a purtat cu liderii partidelor parlamentare pe marginea votului uninominal au reprezentat o mare pierdere de timp.
Senatorul Paul Pacuraru considera ca unul dintre principalele motive care au dus la aminarea datei alegerilor pentru Parlamentul European este reprezentat de incapatinarea presedintelui Traian Basescu de a organiza intr-un timp cit mai scurt un referendum pe marginea introducerii votului uninominal.
Afirmatia ii apartine consilierului judetean PNL Paul Ichim, care crede ca nu exista o solutie de remediere rapida a acestei probleme. "Chiar daca am contracta un imprumut bancar, tot nu am reusi sa aducem drumurile judetene intr-o stare mai buna", a declarat Paul Ichim.
Se poate vorbi insa despre Congresul PLD, care a avut efecte si asupra scenei politice la nivel local, si despre discutiile purtate in interiorul PNL referitoare la instalarea lui Paul Pacuraru si Victor Paul Dobre in functiile de sefi peste Ministerele Muncii si cel al Administratiei.
Ceilalti ministri propusi de Tariceanu sunt Adrian Cioroianu la Ministerul de Externe, Tudor Chiuariu la Ministerul Justitiei, Cristian David la Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Cristian Adomnitei la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Paul Pacuraru la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Eugen Nicolaescu la Ministerul Sanatatii Publice, Laszlo Borbely la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Attila Korodi la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Adrian Iorgulescu la Ministerul Culturii si Cultelor si Zsolt Nagy la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
In acest sens Victor Paul Dobre, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei, ne-a spus ca Executivul a pus la punct un sistem national de verificare a listelor electorale.
In orice caz, propunerea lui Ludovic Orban nu a gasit sprijin in cadrul Biroului Politic Permanent", n-a declarat ministrul Muncii, Paul Pacuraru. ... In al doilea rind Guvernul merge bine si are rezultate pozitive", ne-a mai declarat ministrul Paul Pacuraru.
Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Paul Pacuraru, si a venit dupa ce in presa centrala au aparut scenarii referitoare la cele "patru grupari din sinul PNL". ... Din cite stiu eu nu exista tabere in PNL", ne-a declarat Paul Pacuraru.
La eveniment au participat si secretarul de stat Victor Paul Dobre si deputatul Emil Strunga. ... In politica se intimpla si astfel de lucruri", le-a explicat Victor Paul Dobre tinerilor penelisti.
In replica la cele sustinute de pesedisti, ministrul Muncii, Paul Pacuraru, ne-a declarat ca, daca Guvernul ar accepta proiectul PSD, social-democratii ar anula actul normativ respectiv imediat ce ar ajunge la guvernare. "Ar fi o lege inoperabila", a precizat Paul Pacuraru.
Consiliul Judetean Constanta a sprijinit proiectul, dupa cum a precizat directorul Directiei de Drumuri si Poduri, Jean-Paul Tucan, institutia pe care o conduce intrand astfel in posesia autorizatiei de urbanism.
Anuntul demisiei a fost facut de Victor Paul Dobre, presedintele PNL Galati. ... E totusi un om care a avut responsabilitati", a mai spus Victor Paul Dobre.
Comisia Tehnica Centrala a avut vineri prima sedinta, in cadrul careia Victor Paul Dobre, secretar de stat al Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA), a anuntat ca sediul Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare va fi la Sala Palatului din Capitala.
google-analytics.com