Cautare

1029 de rezultate pentru "paul papp" (3.67 secunde)
Cele mai tari declaratii ii apartin liberalului Paul Ichim, care a amintit galatenilor ca un paharel in plus ii poate duce direct la psihiatrie sau, in cel mai fericit caz, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului de Urgenta:
Potentialul viitor candidat al Partidului Democrat Mangalia la functia de primar al municipiului, Paul Foleanu, doreste ca, in cel mult jumatate de an, sa reuseasca sa aduca in localitate reteaua de gaze naturale.
Este unul dintre proiectele pe care le are in vedere si le sustine liberalul Paul Ichim, medic in cadrul Spitalului Clinic de Ugenta 'Sf.
Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, Miron Tudor Mitrea, fost ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Tudor Alexandru Chiuariu, fost ministru al Justitiei, Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Victor Babiuc, fost ministru al Apararii Nationale, Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ioan Codrut Seres, fost ministru al Economiei si Comertului, Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Liberalii suceveni cer schimbarea lui Paul Iftimie din functia de loctiitor al pretedintelui Biroului Electoral Municipal (BEM) Suceava, constituit pentru alegerile locale din iunie, a declarat.
Dupa sondaje repetate si indelungi discutii in cadrul filialei galatene a Partidului National Liberal, s-a decis ca, la alegerile locale din acest an, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetului va candida secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei in Administratie, Victor Paul Dobre.
Membrii Comisiei juridice a Senatului, intruniti miercuri pentru a dezbate solicitarile privind inceperea urmaririi penale in cazul lui Paul Pacuraru si Codrut Seres, au analizat, potrivit declaratiilor facute de presedintele comisiei, Norica Nicolai, "patru volume si mai multe benzi audio".
Presedintele filialei galatene a Partidului National Liberal, Victor Paul Dobre, a declarat ca liberalii nu se grabesc sa ia o decizie privind sustinerea unui candidat in turul al doilea.
La o diferenta de 2.338 de voturi fata de fostul primar, Matei nu se poate declara decat multumit de rezultat, avand in vedere ca, in primul tur de scrutin, foarte multi il dadeau drept invingator pe liberalul Jean Paul Tucan ori, in cel mai rau caz, candidatul cu cele mai mari sanse sa intre in turul doi cu democrat-liberalul Tudorel Calapod.
Jean Paul Tucan a fost ales ieri, de ziua lui, presedinte interimar al PNL Navodari, in urma Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal, filiala Constanta, care a avut loc in Mamaia.
Secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre a efectuat ieri o vizita in judetul Bihor, facand o vizita la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
Presedintele Senatului Nicolae Vacaroiu a anuntat, ieri, ca rapoartele Comisiei Juridice in cazurile senatorilor Codrut Seres si Paul Pacuraru recomanda parlamentarilor sa dea un vot favorabil inceperii urmaririi penale in dosarele in care sunt anchetati cei doi.
Parlamentarii liberali vor vota, la sesiunea extraordinara de la sfarsitul acestei luni, pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului Paul Pacuraru si al fostului ministru Codrut Seres, a declarat senatorul Puiu Hasotti.
Conducerea Senatului a convocat in aceasta saptamana o sesiune extraordinara, pentru a se pronunta asupra cererilor de incepere a urmaririi penale in cazurile senatorilor Paul Pacuraru, ministru al Muncii, si Codrut Seres, fost ministru al Economiei.
Norica Nicolai a declarat ca Hotararea Senatului, adoptata in sedinta de plen de marti, la votul privind inceperea urmaririi penale in cazurile Codrut Seres si Paul Pacuraru, nu vizeaza extinderea cercetarilor la alte persoane implicate in aceste dosare, "asa cum in mod gresit utilizeaza toata lumea acest termen", ci "este fundamentata pe articolul 1 din Constitutie, recomandand Parchetului General sa cerceteze toate faptele si persoanele a caror implicare in savarsirea presupuselor infractiuni rezulta din dosar".
Asa ca nu este nicio graba, mai ales ca pot interveni schimbari", ne-a declarat presedintele PRM Bihor, Paul Magheru.
Presedintele PNL Calin Popescu-Tariceanu a participat miercuri la o intalnire cu locuitorii Galatiului, alaturi de vicepresedintele liberal Victor Paul Dobre si senatorul Paul Pacuraru.
Picos Irina-Maria Cosma Paul Pocora Anca Maria Danaila Dan Hamza Daiana Antohe C.Florin Mihai Matei Gh. ... Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr.
Intrebat daca ii pare rau de faptul ca fosti colegi de parlament n-au obtinut inca un mandat, viceliderul PNL a spus ca cel mai mult il regreta pe Paul Pacuraru.
Este vorba despre consilierii locali Lucretia Rosca si Florin Paslaru si de consilierii judeteni Paul Ichim, Mircea Nicu Toader si Marius Necula.
google-analytics.com