Liberalii galateni sustin ca a venit momentul ca cei din conducerea Aliantei D.A. sa faca o analiza a modului in care directorii de servicii, directii sau societati comerciale impusi de la nivel central isi desfasoara activitatea in judetul nostru. Dorinta liberalilor a fost facuta publica de catre presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, Victor Paul Dobre. Penelistul a subliniat faptul ca este normal si firesc ca la jumatatea mandatului sa se realizeze “o analiza a modului in care serviciile deconcentrate functioneaza. Conducerile PNL si PD trebuie sa faca o analiza pentru a vedea daca nu cumva sint locuri unde activitatea trebuie imbunatatita. Nu intotdeauna cei numiti fac performanta”.

Din nefericire pentru noi toti, liberalul a aminat momentul dezvaluirii numelor celor pe care ii suspecteaza ca nu-si fac treaba asa cum trebuie. “Nu pot da acum exemple pentru ca imediat ar lua lumea foc. Ce pot sa spun este ca mereu sint astfel de exemple. Nu cred ca vreun galatean este de parere ca lucrurile merg asa cum ar trebui”, a declarat secretarul de stat Victor Paul Dobre.

Cine pe cine schimba?

Nici democratii nu s-au grabit sa vorbeasca despre unitatile care, din punctul lor de vedere, nu functioneaza la capacitatile maxime si care ar avea nevoie de o schimbare a garzii. “Se va face o astfel de analiza si, daca se va trage concluzia ca unii oameni trebuie inlocuiti, atunci se va lua o decizie in acest sens. Din pacate, insa, nu va pot spune mai multe despre acest subiect si pentru ca nu am primit mandat in aceasta directie”, ne-a explicat purtatorul de cuvint al Partidului Democrat.

Surse din interiorul PNL ne-au spus ca organizatia liberala nu are o pozitie oficiala in ceea ce priveste acest subiect. In schimb, aceleasi surse ne-au spus ca, de fiecare data cind acest subiect este adus in discutie, se pronunta si numele directorului general de la Electrocentrale, conservatorul Cristian Istrate.

Facem precizarea ca, in ceea ce-l priveste pe directorul sustinut de PC, liderul democratilor galateni, Mircea Toader, a declarat in mai multe rinduri ca acum, cind Partidul Conservator a plecat de la conducerea Ministerului Economiei si Comertului, primul lucru care ar trebui facut la Electrocentrale este schimbarea echipei manageriale. Conservatorii cred insa ca planul aliatilor nu vizeaza oamenii sustinuti de PC. “Nu cred ca e vorba de oamenii Partidului Conservator. Daca se intilnesc liderii Aliantei probabil ca e vorba strict de directorii sustinuti de Alianta D.A.”, ne-a declarat deputatul conservator Liviu Bogdan Ciuca.

Liberalii ii cheama pe democrati la discutii. Alianta D.A. de la nivelul judetului nostru trebuie sa decida, la putin timp dupa aderarea tarii la UE, daca sefii si sefuletii numiti de Putere si-au indeplinit obiectivele dupa doi ani de mandat.