Cautare

4115 de rezultate pentru "pascani judetul iasi" (4.44 secunde)
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Cativa ani mai tarziu, cand ea avea sa vina in Iasi, il invita la spectacol pentru a o auzi recitandu-i versurile pe care i le dedicase.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi; ... Xenopol" al Academiei ROmane, Iasi;Alexa Visarion, regizor;
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
Aerofina Bucuresti si Retrom SA Pascani - producator de echipamente de masura, reglare si control pentru procesele industriale.
Uzina Mecanica (UM) Filiasi nu a incheiat nici un contract de furnizare de armament cu Ministerul Apararii Nationale (MApN) din 2006, de cand a fost privatizata cu succes cu investitorii de la Retrom Pascani.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
Filarmonica Iasi a primit 800 000 lei de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru finalizarea lucrarilor la Casa Bals, din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi. "Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, un cadou pentru Iasi si pentru ieseni.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Premierul Victor Ponta isi va depune candidatura pentru un nou mandat de deputat, in acelasi colegiu electoral din judetul Gorj in care a fost ales inca de la intrarea sa in Parlamentul Romaniei in anul 2004.
Astfel, traderul, care are in Romania afaceri de peste 300 de milioane de euro, opereaza trei silozuri in judetul Giurgiu cu o capacitate totala de stocare de 51.000 de tone, dar si o baza de receptie a cerealelor la Harsova in judetul Constanta cu o capacitate de 31.000 de tone.
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
GABRIEL TITA • Ingropat in datorii de 118.000 de euro A candidat in judetul Brasov, in Colegiul 8, pentru Camera Deputatilor. ... In 2004 a candidat pe listele PSD la Senatul Romaniei, in judetul Ilfov, fiind pe pozitia a patra a listei.
peste 200 km de drumuri din judetul Iasi vor fi reabilitate si modernizate prin programul PNDI Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local pentru judetele Iasi si Neamt a finalizat procedurile de evaluare.
google-analytics.com