Cautare

4115 de rezultate pentru "pascani judetul iasi" (3.36 secunde)
Berge nu a precizat companiile vizate, insa singurii producatori locali de material rulant pentru traficul de calatori sunt Remar Pascani si Astra Vagoane Arad.
Daca esti din Aiud, Arad, Bacau, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Busteni, Cluj-Napoca, Comarnic, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Fagaras, Filiasi, Focsani, Galati, Iasi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Orsova, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Roman, Sinaia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Targu Jiu, Targu Secuiesc, Tecuci, Timisoara si Drobeta-Turnu Severin, ai acces la 4G+, la viteze de download de pana la 375 Mbps.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
"Monitorul " a solicitat in scris Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, careia i se subordoneaza SDN Botosani, preturile de inchiriere a utilajelor, iar raspunsul directorului unitatii, Dorina Tiron, a fost ca valorile contractelor de inchiriere ale utilajelor de deszapezire "sint cele rezultate din procedurile de achizitie si variaza in functie de numarul de unitati inchiriate, tipul acestora, numarul de schimburi pe zi de utilizare, tipul interventiei, etc ", fara a se preciza si un tarif propriu-zis.
Potrivit informatiilor furnizate de Directia Politiei de Frontiera Iasi, in primele sase luni ale anului au fost descoperite 34 de autovehicule furate - trei in Botosani, 13 in Iasi, cinci in Vaslui si 13 in Galati - dintre acestea 30 fiind furate din strainatate si gasite in tara.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
Social-democratii au depus duminica o reclamatie la DNA impotriva ministrului Cristian Adomnitei, in legatura cu felul in care acesta a distribuit microbuzele scolare in judetul Iasi.
Organizatia World Vision Romania a organizat miercuri, 17 octombrie a.c., evenimentul de finalizare a Proiectului de dezvoltare economica derulat in perioada octombrie 2007 - septembrie 2012 in comunele Aroneanu, Ceplenita, Costuleni, Golaiesti si Vladeni din judetul Iasi.
Totodata, compania isi continua extinderea in Bucuresti, Iasi si Popesti-Leordeni. Magazinul in format Loco din Bucecea, al 10-lea din judetul Botosani, este amplasat pe Calea Nationala, nr.70-72, bl. ... Magazinul din Iasi se afla pe B-dul Carol, nr. ... Prima unitate PROFI din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, se afla pe str.
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Stefan de 27 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - G. Jenel de 41 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - R. Tudor de 37 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - Z.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
- Republica Moldova urmeaza sa deschida un consulat la Iasi, a anuntat ministrul moldovean de Externe, Iurie Leanca. ... - Iurie Leanca a declarat ca deschiderea unui consulat la Iasi este o prioritate pentru Republica Moldova.
google-analytics.com