Cautare

702 de rezultate pentru "pasajul unirii renovare" (2.66 secunde)
Ministerul Dezvoltarii cere guvernului, printr-un proiect de ordonanta de orgenta, sa aloce o suma uriasa pentru ca Primaria Sectorului 4 sa repare planseul de beton care sustine toata infrastructura din Piata Unirii.
El a subliniat ca vor urmari „ca scolile cu predare in limba maghiara sa aiba asigurate fonduri pentru lucrari de renovare si reabilitare“.
Planurile de renovare si modernizare a Salii Palatului au fost abandonate in urma cu un an, din lipsa de fonduri.
Stanga, reprezentata de PSD, se afla in plin declin si cauta solutii pentru renovare. Dreapta, in schimb, cauta sa se intareasca printr-o regrupare a fortelor sub acelasi stindard.
Muzeul Ceasului din Ploiesti a fost redeschis, dupa aproape 3 ani de renovare Cladirea Muzeului Ceasului a fost incadrata in categoria monumentelor istorice, iar in urma cu aproximativ 3 ani a intrat intr-un proces de restaurare si de consolidare.
Miercuri, continua tendinta de a face economii in vederea unor investitii si demararea unor activitati de restaurare, renovare a propriei locuinte.
Este un moment foarte bun pentru a incepe lucrari de renovare, reparatii sau schimbarea ori rearanjarea mobilierului. Horoscop 13 iulie semnaleaza ca perioada care urmeaza este buna si pentru tranzactii imobiliare sau mutarea in alta locuinta.
Desi lucrarile de renovare sunt in grafic, iar executia va fi finalizata in curand, muzeul ar putea ramane inchis pana la sfarsitului anului.
In cadrul discutiilor social-democratii au inaintat promisiunea ca-i vor ajuta pe batrinii din Alianta sa finalizeze lucrarile de renovare a sediului in care isi desfasoara activitatea.
Dupa ce Nicolae Mischie a fost inlaturat de la conducerea organizatiei, lucrarile de renovare au fost sistate, iar noua conducere a partidului nu a acceptat sa plateasca sumele solicitate de Mocanu.
Cainii fara stapan care vor fi prinsi de hingherii craioveni vor fi tinuti intr-un adapost cu paturi, prosoape si spatii pentru plimbare.
Cainii, stapanii orasului In timp ce adapostul canin de la Facai este in plina renovare, cainii fara stapan au invadat strazile Baniei.
Reprezentantul Partidului Noua Generatie - Crestin Democrat, Adrian Secrieru, este nemultumit de stadiul in care se desfasoara lucrarile de renovare in scolile galatene.
Tiberiu Tofolean "nu mai suporta sa fie stresat cu diverse probleme", ar fi intentionat sa faca acest gest "necugetat", al demisiei, a explicat George Dragomir, adaugand despre directorul spitalului ca ar fi fost presat sa inceapa cat mai repede lucrarile de renovare la sectia la care Mircea Patrut este sef.
Potrivit deputatului PD-L de Constanta, Maria Stavrositu (foto), proiectul de renovare si modernizare a gradinitelor constantene ar putea fi pus in aplicare daca Parlamentul va aproba un amendament la bugetul de stat pe 2009.
Prefectura Dolj doreste sa faca o renovare a Palatului Administrativ al judetului inainte ca aceasta cladire sa implineasca un secol de existenta.
Mai exact, un proiectant a adus la inspectorat planul de renovare al unui imobil - nimic anormal pana aici, numai ca documentul in cauza purta o semnatura si o stampila falsa a expertului tehnic.
Cu alte cuvinte, DJT nu avea voie sa fie de acord cu demolarea si construirea cabanelor, intrucat contractul semnat cu firma constructoare prevedea doar "lucrari de reparatii generale si de renovare".
Este o fosta scoala - constructie veche, din secolul XIX, cu pridvor in stil brancovenesc - intrata in renovare doar de doua luni si in care doar exteriorul a ramas neterminat.
De asemenea, va aduc la cunostinta ca lucrarile de renovare la noul sediu al ISD vor fi incheiate foarte curand, astfel incat Institutul va putea realiza dezbateri, conferinte, training-uri s.a.
google-analytics.com