Cautare

702 de rezultate pentru "pasajul unirii renovare" (6.28 secunde)
Hipermarketul retailerului francez Carrefour de la Piata Unirii va fi deschis non-stop pe perioada verii, potrivit anuntului facut de companie.
Colentina), Felicity (zona de nord -Baneasa), Lemon Villa (zona Baneasa Antena1), Life Apartments (zona de Nord - Otopeni), Fortuna Apartments (zona de Nord), Nerva Residence (Nerva Traian), Green Vista (zona Nord - Pipera), Greenfield (zona Padurea Baneasa), Obor Towers (zona Obor), Privilegio (Brasov), Fagaras Residence (Fagaras), Doamna Ghica Plaza (zona de Est - Dna Ghica), Cosbuc Residence (zona Unirii - Pta Cosbuc), Liviu Rebreanu Building (zona Titan - Liviu Rebreanu), Parcul Circului Residence (zona Stefan cel Mare - parcul Circului), Residenz - Cartierul German (zona de Nord - Chitila), Matei Basarb Residence (zona Centrala - Matei Basarab), Youngs Residence ( zona Centrala - Matei Basarab), Mediterraneo (zona de Nord - Pipera), Day Residence (zona Centrala - Bd.
DESCHIS Gastrobar este o terasa din Bucuresti, construita pe acoperisul fostei Fabrici de Bumbac (Splaiul Unirii 160). ... Splaiul Unirii 160, fosta fabrica Industria Bumbacului Initiatori:
Bucuresti-Targoviste, Straulesti, - 361 Piata Unirii - Complex Comercial Baneasa: Piata Unirii, bd. I.C. Bratianu, bd. Nicolae Balcescu, bd.
Unirii, Piata Constitutiei, bd. ... Halelor, Splaiul Independentei pe ambele maluri ale Dambovitei intre pod Eroilor/Stirbei Voda si Piata Unirii, Calea Victoriei intre Splaiul Independentei si str.
Agentiile TUI Travel Center, Eurolines, standul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.
Unirii - Piata Alba Iulia - bd. ... Octavian Goga - Splaiul Unirii - sos. Mihai Bravu - Calea Vacaresti - bd.
In Bucuresti, flash mobul se va deplasa in trei locuri, respectiv Piata Unirii (de la ora 17,00), Centrul Istoric - Lipscani, in fata BNR (ora 17,30) si Piata Universitatii (ora 18,00).
De data aceasta in Piata Unirii, un loc special pentru iubitorii de carte. Intre 12 si 28 aprilie, in Piata Unirii, timisorenii sunt asteptati cu mic, cu mare si, bineinteles, cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe masura asteptarilor.
Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata prin "Exotique Open Day", un eveniment care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96.
Puteti achizitiona aceste dulapuri din lemn masiv din showroom-urile Exotique, situate in Pipera si in Splaiul Unirii. ... ShowRoom Exotique Splaiul Unirii nr.
Concerte din cadrul Festivalului George Enescu ascultate in direct pe Bulevardul Artelor Zece concerte din cadrul Festivalului International George Enescu, din ciclul Marile Orchestre ale Lumii prezente pe scena Salii Palatului din Bucuresti, vor putea fi ascultate in direct, in fiecare weekend, in perioada 30 august - 20 septembrie, in Piata Regiunilor de pe Bulevardul Unirii, informeaza un comunicat al Centrului Cultural Casa Artelor remis marti AGERPRES.
Pentru prima data, Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria Sectorului 3 au transmis in direct, in duplex, in Parcul Artelor (Parcul Titan) si pe Bulevardul Artelor (Bulevardul Unirii) cConcertul de deschidere a Festivalului International George Enescu de pe scena Salii Palatului.
"In cadrul Cenaclului literar-artistic Phoenix calarasean am acceptat invitatia domnului Nelu Balasa si a doamnei Liliana Manea de a participa la Chisinau si Calarasiul basarabean, la evenimentele Centenarului Unirii. ... Felicitari tuturor organizatorilor si participantilor la evenimentele culturale ale Centenarului Unirii!
Luni, 11 iunie 2018, la orele 18.00, la Galeria SENSO (Bd. Unirii nr. ... Unirii nr.
Lucrarile care fac obiectul acestei expozitii au fost realizate de catre artisti plastici contemporani, care au raspuns la invitatia Muzeului Dunarii de Jos de a portretiza atat personalitati care si-au adus contributia la realizarea Marii Uniri din 1918, din toate provinciile istorice ale Romaniei Mari, cat si oameni obisnuiti, populatia civila, eroi sau luptatori din Primul Razboi Mondial care, stiut sau nestiut, au contribuit la realizarea Unirii.
In 1989, se aflau in faze incipiente de concepere sau chiar realizare Monumentul Unirii care trebuia ridicat in Piata Bucur Obor (pentru care aici s-a construit la mijlocul anilor 1980 si o macheta la scara naturala), Monumentul Victoria Socialismului in Piata Alba Iulia si Monumentul Independentei, pentru care in Piata Romana se executase deja un soclu circular din beton armat, demolat la mijlocul anilor '90.
Asa isi incepea cel mai mare poet de atunci al romanilor poezia care avea sa se numeasca Hora Unirii. ... Asa raspundeati, boier Alecsandri, primind bunavestire a venirii lui Eminescu, in veacul unirii.
Duminica, 11:00-12:30, in parcul din Piata Unirii. Vrem ca toti cainii fara stapan sa stea in adaposturi sau familii iubitoare, unde sa fie ingrijiti responsabil, iar pentru noi, oamenii...Vrem atat de multe...
Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tanara de 24 de ani in scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzau.
google-analytics.com