Cautare

702 de rezultate pentru "pasajul unirii renovare" (2.58 secunde)
Ultima renovare partiala a blocurilor s-a efectuat acum 24 de ani, iar a caselor acum 18 ani. Acestia sunt de parere ca ar trebui facute reparatii capitale, in conditiile in care peste 12.000 de familii traiesc in 1.300 de blocuri care au depasit durata de viata.
Potrivit proiectului UNAI, in cazul cladirilor din zone istorice protejate, deductibilitatea pentru lucrari de restaurare/renovare, conservare si intretinere este de 85%, cu conditia ca acestea sa se efectueze sub coordonarea unui arhitect.
De altfel, un studiu al agentiei Neocasa pe diferite segmente ale pietei arata ca o varianta mai putin avantajoasa este aceea de a cumpara intr-un bloc vechi, intrucat, pentru a atinge standardul blocurilor noi din categoria medie, apartamentul cumparat la o valoare de 128.000 de euro (de exemplu) necesita o renovare cuprinsa intre 5.000 si 20.000 de euro.
Multe blocuri necesita lucrari de renovare. Construirea de mansarde locuibile la ultimul nivel poate constitui, prin vinzarea apartamentelor create, sursa pentru finantarea si revigorarea intregului complex.
Nu a fost uitata nici reabilitarea a circa 1.200 de sate, cu o valoare medie a proiectului de 900.000 de euro, care va consta in renovare de scoli, biserici, centre de comuna sau protejarea patrimoniului cultural al mediului rural romanesc.
De fapt, in cazul cladirilor foarte vechi, lucrarile de consolidare si renovare si cele de "cosmetizare" si de imbunatatire a lor pot depasi pretul de achizitie.
Astfel, trei dintre localuri vor intra in renovare incepand de luni (azi - n.n.), iar celelalte se vor conforma din mers", a precizat sefa OJPC.
O parte importanta dintre galatenii care locuiesc la bloc a realizat in 2006 si in primul trimestru al acestui an lucrari de renovare a imobilelor - fatada, subsol si acoperis - in valoare de aproximativ 2,2 milioane de lei.
Initial, magazinul se intindea pe o suprafata de 12.500 metri patrati, dupa care, la renovare, a fost extins in lateral, pana la 18.800 metri patrati.
In schimb, au marit numarul de stele si preturile si nu s-au grabit sa investeasca in renovare, preferand sa incaseze cat mai multi bani in scurt timp, din inertia pe care o ofera brandul RIU.
"Este vorba despre o prima faza a acestui proiect, o faza incipienta, in cadrul careia vom instala, in zona amintita, boxe din plasa de metal, in interiorul carora vom aseza containere pentru hartie si PET-uri, containere pentru gunoiul menajer si, alaturat, un spatiu pentru resturile ramase din activitatile de constructie si renovare a locuintelor - moloz, pietris, var etc", ne-a declarat viceprimarul Mangaliei, Paul Botas.
Cea mai mare finantare revine masurii de renovare si dezvoltare a satelor - 1,54 miliarde de euro (20% de la bugetul de stat, 80% fonduri UE).
Cea mai mare finantare revine masurii de renovare si dezvoltare a satelor - 1,54 miliarde euro, cu 20% de la bugetul de stat, 80% fonduri UE.
Cu o mica renovare si instalarea utilajelor necesare s-ar da drumul la productie. Înca nu ne-am gândit la un pret, pentru ca nu avem o presiune sa vindem.
In plus, codul va interzice practicarea anumitor taxe precum cele de deschidere sau renovare" sustine presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Disputa dintre retaileri, procesatori si producatori a fost declansata la inceputul lui martie, cand patronatele si sindicatele din industria alimentara au acuzat supermarketurile din Romania de abuzuri de putere exercitate asupra producatorilor nationali, prin impunerea unor conditii contractuale excesive.
Vizitatorii vor putea sa se implice în procesul de renovare pâna sâmbata, montând gresie, faianta, parchet si instalatii sanitare. „Fiecare oras va beneficia de un premiu în valoare de 25.000 de lei pentru amenajarea unui spatiu de joaca pentru copii.
În cazul in care aleg sa faca imprumut mai repede, acesta trebuie sa aiba ca destinatie imbunatatirea domeniului locativ (renovare, modernizare, extindere, constructie sau cumparare de locuinte)", a precizat Alexandru Ciobanu.
Cele 1.370 de solicitari depuse pe parcursul sesiunilor din anul 2008 au depasit de aproape sase ori alocarea anuala de fonduri pentru masura de renovare si dezvoltare a satelor, respectiv cu 618,43 milioane de euro.
Din cele 55 de hoteluri detinute, 14 au fost modernizate in intervalul 2000 -2009 iar alte cinci se afla in renovare.
In al doilea rand, pedelistii propun o deducere fiscala (pe baza de bon fiscal) de 10% din valoarea taxei pe valoarea adaugata pentru lucrari de renovare/modernizare a locuintelor si cladirilor.
google-analytics.com