Cautare

1644 de rezultate pentru "parola la internet" (7.00 secunde)
Tot din 20 ianuarie, toti operatorii de telefonie fixa si mobila sunt obligati sa stocheze timp de sase luni si SMS-urile, cui si când le trimitem. Informatii pentru procurori Legea dispune ca toate informatiile înregistrate în aceasta perioada sa fie puse la dispozitia procurorilor, în urma unei cereri aprobate de presedintele instantei de judecata careia i-ar reveni competenta sa judece cauza în prima instanta, daca informatiile indica pregatirea unei infractiuni grave, potrivit articolului 15 din actul normativ.
Era colaborarii publice pe internet este înca la "pubertate", a declarat fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, într-un interviu acordat Agentiei France -Presse."Guru" al comunicarii on line, de 42 de ani, Jimmy Wales, în încercarea de a demonstra impactul pe care îl are Wikipedia, a facut referire la o calatorie pe care a întreprins-o recent în India, unde a întâlnit un tânar care i-a povestit ca a folosit informatiile de pe Wikipedia pentru a trece examenele clasei a XI-a.
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
televizorul cu internet. ... Televizorul viitorului va avea neaparat internet.
In fiecare clipa, in lume, 14,6 milioane de copii cu varste mai mici de 17 ani sunt conectati la internet. ... Obiectivul campaniei este garantarea accesului copiilor din intreaga Europa la un Buton de Siguranta, pus la dispozitie de furnizorii de internet.
Delfin pentru cei care vorbesc mult, respectiv "Pantera" pentru cei care vor sa stea pe Internet. ... multe minute si mesaje la abonamente mici, dar care se scad unele din altele (ex:
Vitezele la Internet in Europa sunt mai mici decat promit operatorii Un studiu realizat in Europa a scos la iveala faptul ca viteza medie de acces la Internet este mai mica decat cea promisa de operatori.
Ce inseamna finalul neutralitatii dupa ce America a schimbat regulile jocului La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa. ... Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Ideea profesorului Harald Hass de la Universitatea Edinburgh a fost lansata in anul 2011 in cadrul unei conferinte TED, conceptul fiind denumit Li-Fi, desi tehnologia este cunoscuta sub numele de VLC (comunicatii prin lumina vizibila). Li-Fi este o alternativa la actuala tehnologie cunoscuta sub numele de Wi-Fi.
Un atac de phishing a fost lansat in aceasta dimineata la adresa clientilor BCR.
De foarte multe ori cardul poate fi luat la pachet cu alte servicii. Spre exemplu, puteti primi cardul impreuna cu serviciul de Internet banking.
In mod concret, mesajul e-mail a fost transmis ca venind in mod aparent din partea BRD si solicita accesarea unui site cu design identic cu cel al serviciului de internet banking www.brd-net.ro in scopul completarii unor date personale (user si parola, numar card, data expirarii cardului, PIN-ul).
Cert este ca intr-o ora de la deschiderea sesiunii de depunere de proiecte on line, banii se terminasera in toate regiunile tarii. ... Este vorba despre proiecte de investitii de pana la 1.075.000 de lei, iar depunerea de proiecte on line a inceput ieri-dimineata, la ora 9.00.
Proiectul legii privind combaterea pornografiei in randul minorilor a fost adoptat de Comisia de cultura a Senatului, site-urile pentru adulti fiind obligate la o autorizare din partea Ministerului Comunicatiilor. Proiectul a fost dezbatut dupa ce plenul a decis retrimiterea la comisie, senatorul PDL Radu F.
Cele mai folosite parole, descoperite usor de hackeri Folosirea unei simple parole nu mai este de ajuns pentru protectia impotriva furtului de date personale pe Internet.
RCS&RDS (care ofera si servicii de cablu TV, internet si telefonie fixa) anunta ca si abonatii sai la serviciile de internet prin fibra optica pot accesa gratuit internetul in zonele unde sunt hotspoturi Wi-FI instalate, inclusiv in Centrul Vechi.
Daca te-ai intrebat vreodata ce "urme" lasi pe Internet sau ce stie gigantul Google despre tine, ei bine acum exista o metoda simpla de a afla. ... Daca ai folosit Google Chrome, gigantul online stie ce ai cautat pe internet si pe ce pagini ai intrat.
Cetatenii straini asigurati la INAIL in anul 2007 au fost in numar de aproximativ 3 milioane (2.985.851), crescand cu 19,5% fata de anul precedent si cu 36,9% fata de 2003.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
google-analytics.com