Cautare

1644 de rezultate pentru "parola la internet" (7.29 secunde)
T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. "Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. ... David Pogue, jurnalist la "The New York Times" titreaza "Marea pacaleala a subventiilor pentru telefoanele mobile s-a incheiat".
APLICATIA care iti permite sa ai INTERNET fara CONEXIUNE O aplicatie lansata recent si diponibila in prezent doar pe dispozitivele care ruleaza Android permite accesarea unor servicii online chiar daca utilizatorul nu este conectat la internet.
Internet gratis pentru toti pamantenii, sustine o companie americana Organizatia Media Development Investment Fund (MDIF) planuieste sa le ofere in viitorul apropiat tuturor pamantenilor acces gratis la internet, cu ajutorul unui program intitulat OUTERNET.
Schimbarea uriasa care s-a produs de cateva zile in online La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa. ... Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Angajatorii sint obligati sa transmita Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), pina la 31 martie, registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic. ... Prima o reprezinta completarea online a bazei de date existente pe portalul Inspectiei Muncii dupa obtinerea parolei de la ITM.
Tentativele de fraudare prin care atacatorii incearca sa afle informatii confidentiale de la clientii serviciului Internet Banking al BRD continua, anunta Mediafax.
Specialistii BitDefender au detectat în ultimele trei zile mai multe atacuri asupra clientilor bancilor românesti, prin care li se cere sa-si actualizeze datele conturilor de on line banking sau sa raspunda câtorva întrebari referitoare la serviciile bancii.
Considerat "poarta digitala a Romaniei" si "cel mai scump site din tara", e-Romania este un proiect castigat la licitatie de firma Omnilogic, in 2009, si deschis publicului la sfarsitul anului trecut.
Acum poti sa trimiti dovada pe mail la Politie Click! ... Dovada platii amenzii va putea fi trimisa acum direct pe e-mail la Politie. ... Gata cu cozile si nervii de la ghisee.
Sau date de pe la partide - dar aia deja este mancarea lor proprie de peste. ... De la biela-manivela sindicalistul devenit sef prin partid, fost ministru si actualmente cica mare scula de bascula prin Parlament, Mitrea, baiat cu stare, s-a dat si pe tehnologie.
, serviciul de internet mobil, care se adreseaza clientilor, atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania. Astfel, operatorul telecom a afirmat ca vitezele de transfer vor fi pana la 3.
Vlad Barza) Ne indreptam spre o lume in care mai toate aparatele din jurul nostru vor fi conectate la internet si vor comunica intre ele, dar ne asteapta si inventii trasnite, la limita dintre realitate si SF, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Pablos Holman, hacker, inventator si antreprenor.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
Acest lucru duce la anularea buletinului de vot. ... In 2000 a trecut la PNL, iar pana in 2004 a fost senator de Cluj, aleasa pe listele Aliantei D.A. ... In perioada 1983-1991, a fost procuror la Parchetul Local Oltenita, din judetul Calarasi.
Pasionatii de sporturile iernii se imputineaza de la un an la altul. ... Nici ochelarii de protectie nu sint mai ieftini, ei ajungind si la 900.000 de lei, iar o pereche de manusi speciale - aproximativ 600.000 de lei.
Specialistii din domeniul publicitatii on-line apreciaza ca anul acesta valoarea pietei de publicitate prin intermediul Internetului se va cifra la mai mult de 2,5 milioane de euro, mai mult cu 1 milion de euro decat in 2004.
Numarul de utilizatori de Internet din Romania a crescut cu 52% in decembrie 2005 fata de perioada similara din 2004, traficul marcand si un nou record in ceea ce priveste vizitele facute pe siteurile autohtone de vizitatorii romani si de cei din strainatate.
Romtelecom a pregatit o promotie pentru ADSL Express si ClickNet Express care se va desfasura pana la sfarsitul lunii iunie, adresandu-se tuturor celor interesati sa se conecteze la internet folosind tehnologia ADSL.
google-analytics.com