B365.realitatea.net informeaza : Promotii la haine si pantofi: ce magazine au scazut preturile

Daca reducerile oficiale incep la 15 ianuarie, lanturile de magazine anunta deja promotii, pentru a atrage cat mai multi clienti.
Cele mai mari reduceri din valul de promotii se inregistreaza la magazinele Terranova, care anunta o scadere cu pana la 70%, ca si la magazinele Kenvelo si Meli Melo, cu promotii de 60-70%. Majoritatea lanturilor de magazine au insa promotii de pana la 50%. Astfel de cifre anunta magazinele LTB, Lee Cooper sau Glow.
Magazinele Reserved au reduceri de pana la 50% la toata colectia toamna-iarna 2011 de imbracaminte si incaltaminte Reserved. Magazinele Reserved sunt amplasate in centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Liberty Center si Baneasa Shopping City (Bucuresti). Reduceri de pana la 50% aplica in perioada 03.01-29.02 si magazinele D’s Damat si Damat Tween. Magazinele D’s Damat se afla in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet, din Bucuresti.
In ce priveste incaltamintea, reduceri de pret anunta si Benvenuti (cel mult 55% pana pe 29 februarie), Leonardo(pana la 50%) si Il Passo (cel mult 50% pana pe 31 ianuarie).