Cautare

2792 de rezultate pentru "oprirea apei maine botosani" (5.01 secunde)
Caravana "PNDR vine in satul tau" a ajuns si la Botosani.
Judetul Botosani, pe care il reprezint in Parlament, a fost vaduvit ani la rand de investitii in domeniul sanatatii.
Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? ... - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
La nivelul judetului Botosani, statistica este una dureroasa, aproximativ 450 de copii suferind de autism, o boala ce ii tine prizonieri intr-o lume a lor.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Care nu pleaca de la Botosani, ci de la Suceava, asa ca in Veresti trebuie sa te dai jos si sa fugi cu bagajul in spate pina la vagonul respectiv.
Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta evalueaza in aceasta perioada calitatea apei de imbaiere de pe litoral, recoltand probe din cele 48 de puncte de pe plajele autorizate.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
Oamenii au folosit izvoarele calde, inca de acum cateva mii de ani, pentru furnizarea apei de imbaiere sau de gatit.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
Nuduri, gandesc eu privind in departare, absenta, la barca scapata de imbratisarea malului, intinzandu-si silueta pe luciul apei, sub zvacvnirile repezi ale luntrasilor. ... Se pornise si vantul ca doar de asta venisem aici pe malul apei sa fie unul prielnic.
Ziua Mondiala a Apei se sarbatoreste anual in data de 22 martie.
Si bugetul local al municipiului Botosani, la fel ca si bugetul national, are mare nevoie de bani.
Ieri, pentru prima data în istorie, la ora 11.08, conducerea BVB a decis oprirea de la tranzactionare a tuturor cotatiilor, din cauza prabusirii actiunilor. ... La scurt timp dupa oprirea BVB, a fost oprita tranzactionarea si la bursa de Marfuri de la Sibiu.
Aceste obiective au fost prioritate in aceste programe, iar pana la finalul anului aceste 500 de scoli vor fi finalizate si dotate cu mobilier, in asa fel incat copiii sa aiba la dispozitie 500 de imobile in care sa invete in conditii bune si foarte bune Concret in judetul Botosani cu sprijinul finantarii primite de la Ministerul Dezvoltarii au fost finalizate mai multe unitati de invatamant, altele fiind in diferite stadii procedurale si ma refer aici la unitatile de invatamant din comunele Romanesti, Rachiti, Suharau, Tudora sau Vorniceni.
Decizia CET (Centrala Electro-Termica) Constanta de a opri programul de furnizare a apei calde ii va afecta pe turistii care aleg ca forma de cazare ofertele particularilor.
", spune Constantin Contac, presedintele PSD Botosani. ... Acesta si-a exprimat suprinderea ca mass-media a aflat despre aceste probleme interne de partid si spune ca i-a raspuns tot printr-o scrisoare presedintelui PSD Botosani si ramine la latitudinea acestuia divulgarea continutului ei.
Liberal la Botosani Principalul candidat pentru functia de prefect al judetului Botosani este tot un liberal, Ioan Diaconu, a declarat senatorul Mihai Tibuleac, presedintele Organizatiei PNL Botosani. Diaconu, 40 de ani, este de profesie inginer si lucreaza la SC Termica Botosani.
Mihai Tabuleac a devenit presedinte al PNL Botosani spre sfirsitul anului 2001, cind a candidat impreuna cu Dinu Secrieru si Corneliu Popescu. ... Daca PNL Botosani nu mai are presedinte, judetul a ramas fara prefect.
Marea parte a acestora pleaca de la dorinta conducerii Prefecturii ca toate actiunile de colectare a banilor si bunurilor materiale sa fie coordonata de aceasta institutie, iar transporturile catre zonele calamitate sa fie facute sub forma unui convoi al judetului Botosani.
google-analytics.com