Cautare

585 de rezultate pentru "oprea" (3.07 secunde)
Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti); la trofeul Masters: 1. Ioan Cornel, 2. Mitrache Marius, 3. Alin Porojnicu si Oprea Oprea.
Liderul judetean al PSD, fostul prefect de Bistrita-Nasaud Viorel Pupeza, i-a luat ieri apararea subprefectului Mica Oprea, pe care liberalii si democratii urmaresc sa o destituie.
Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Gheorghe Ifrim - Bucuresti Non-Stop Emilian Oprea - De ce eu?
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a declarat ca motivul pentru care s-a hotarat amanarea scrutinului a fost imposibilitatea membrilor PNL de a-si reinnoi adeziunile pana la expirarea termenului de actualizare, pe 31 martie.
Presedintele liberalilor doljeni, Mario Oprea, a adaugat ca eventuala motivatie a democratilor cum ca racoleaza doar independenti nu sta in picioare, deoarece este de notorietate ca demisionarii in cauza au fost liberali.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca toti cei sapte candidati sunt gata sa accepte functia ocupata pana saptamana viitoare de Ion Groza, care si-a manifestat intentia de a se intoarce in partid.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a declarat ca, desi concurenta pentru interimat a fost mare, cei sase candidati care au pierdut cursa au acceptat decizia majoritatii.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a declarat ca toti cei trei primari au venit din proprie initiativa in partid, nefiind contactati anterior de liberali. ... Mai avem discutii si cu alti primari, insa deocamdata doar acestia au fost acceptati de Biroul Permanent Judetean", a spus senatorul Oprea.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a declarat ca foarte multi dintre cei care au fost alesi sau numiti in functii pe listele partidelor de opozitie si-ar putea pierde posturile.
Senatorul PNL de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca nu ar candida pentru un mandat european pentru ca sederea la Bruxelles nu i-ar permite sa monitorizeze activitatea filialei pe care o conduce.
Motivul invocat de conducerea liberala - frauda Amanarea alegerilor din cadrul organizatiei PNL Dabuleni in mod repetat este recunoscuta de presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea. ... Automat, alegerile au devenit cu semnul intrebarii si le-am amanat", a spus senatorul Oprea.
Lica Oprea, primarul comunei Baleni - PSD, Ionel Lepadatu - Branistea - PC, Danuta Bourceanu - Cavadinesti - PSD, Neculai Oprea - Cuza-Voda - PSD, Eugen Tabacaru - Ghidigeni - PC, Gelu Sirghie - Gohor - PSD, Costica Ene - Independenta - PSD, Ion Corpaci - Ivesti - PSD, Costica Ivan - Mastacani - PC, Virgil Arghiri - Munteni - PNL, Viorel Racasanu - Negrilesti - PNL, Valerian Todita - Namoloasa - PSD, Victor Chiriloae - Oancea - PNL, Trofin Tudor - PSD, Vasile Manea - Pechea - PSD, Costel Matei - Priponesti - PC, Ioan Porumb - Radesti - PSD, Gheorghe Ene - Rediu - PD, Gheorghe Bute - Scinteiesti - PSD, Costica Jiglau - Smulti - PNL, Paul Cristea - Sendreni - PNL, Costel Gheorghe - Tudor Vladimirescu - PSD, Vasile Radu - Virlezi - PD si Tanase Cepraga - Vladesti - PD.
Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a precizat ca legea asa-zisei "legari de glie" a alesilor va putea fi ocolita de alesii "plimbareti".
De asemenea, consilierul de stat Marius Oprea a fost numit la randul sau in functia de consilier personal in cadrul Cancelariei premierului.
Hotararea de schimbare a destinatiei incaperilor din cladire a venit la propunerea membrilor biroului politic de la municipiu care, potrivit presedintelui PNL Dolj, Mario Oprea, s-au plans de faptul ca nu isi pot desfasura activitatea in conditii normale.
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca Biroul Judetean al organizatiei a decis ca birourile deputatilor liberali Mihai Voicu si Horatiu Buzatu, care isi desfasoara activitatea in sediul filialei judetene a partidului, sa fie eliberate. ... Avem nevoie de mai mult spatiu", a declarat pentru Newsin Oprea.
Totodata, Marius Oprea, consilier al premierului pe probleme de siguranta nationala, a declarat ca nominalizarea lui George Maior la SRI este echivalentul iesirii PSD din Opozitie si a apreciat ca nu toti membrii PSD doresc acest lucru.
Sa­pu­naru a explicat insa ca nemul­tu­mirea sa vizeaza doar cateva per­soane din conducerea PD, sau care au facut parte din PD, respectiv prefectul judetului Vrancea, Ion Oprea.
Democratul Oprea Motoi este noul primar al comunei Barca (Dolj), acesta obtinand cu 13 voturi mai mult decat contracandidatul sau, Marin Popa (PSD).
PNL-PD, Oprea Motoi, a castigat alegerile pentru fotoliul de primar al comunei doljene Barca la o diferenta de numai 13 voturi fata de contracandidatul sau pesedist, Marin Popa.
google-analytics.com