Cautare

585 de rezultate pentru "oprea" (8.30 secunde)
Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, nu a fost prezent la eveniment, aflandu-se la Bucuresti, la o intrunire de partid. Oprea a declarat ca valul de demisii este un semnal ca au plecat "oportunistii" din partid, care va aduce noi membri PNL:
In timp ce presedintele liberalilor doljeni, senatorul Mario Ovidiu Oprea, considera ca demisia Monei Musca este tardiva, presedintele liberal-democratilor, Horatiu Buzatu, e de parere ca hotararea a fost una grea si reprezinta un gest de onoare pe care foarte putini alesi din parlament ar fi in stare sa-l repete.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea a declarat ca singurele intalniri intre reprezentantii celor doua partide sunt organizate la nivel de municipiu si au legatura cu pozitia fata de anumite proiecte de hotarare discutate in consiliul local, dar nici aceste intalniri nu au prea dat rezultate, dat fiind faptul ca in ultima perioada nu s-a ajuns la un rezultat comun.
Fostul lider al filialei PLD Balteni, Dumitru Oprea, a declarat marti ca a hotarat, dupa ce a obtinut acordul tuturor membrilor organizatiei, sa treaca la social-democrati.
Suntem în discutii cu alte 21 de organizatii si probabilitatea ca acestea sa semneze adeziuni e foarte mare“, a precizat presedintele PNL Dolj, Mario Oprea. ... De venirea lor în masa am anuntat si conducerea PNL“, a spus Oprea
Bujor - Stefan Arfire, Balabanesti - Florin Codreanu, Balasesti - Vasile Istrate, Baleni - Lica Oprea, Cuza Voda - Neculai Oprea, Cavadinesti - Danuta Bourceanu, Cosmesti - Ion Tuchilus, Fartanesti - Adrian Filote, Gohor - Gelu Sarghie, Jorasti - Georgica Tofan, Poiana - Tudor Trofin, Radesti - Ioan Porumb, Schela - Iacov Varceanu, Tudor Vladimirescu - Costel Gheorghe, Umbraresti - Ion Bulai, Frumusita - Ion Munteanu, Ivesti - Ion Corpaci, Independenta - Costica Ene, Piscu - Mihaita Musca, Pechea - Vasile Manea, in timp ce la Namoloasa va candida social-democratul Adrian Rasmerita.
Pentru a ajuta la elucidarea misterului, in platou au fost invitati si George Georgescu - reprezentant al administratiei cimitirelor (care este sub autoritatea consiliului general si al primarului si are datoria, dupa lege, sa prezinte informatii publice) si Marian Oprea (ziarist).
Adrian Copilul Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier in localitatea in care locuieste, Stefanesti, Ilfov, a declarat liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea. "Adrian Copilul Minune locuieste in Stefanesti si are sustinerea comunitatii", a spus Oprea.
Candidatul acestei formatiuni la presedintia CJ, Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca pe partea opusa va fi amplasat un mash cu reclama sa.
Din respect pentru varsta inaintata a doamnei Ionita, am tinut cont de insistentele fiului sau, Mihai Ionita, si revenim cu precizarea ca cei doi nu sunt in nici un fel implicati in ilegalitatile comise de Ion Ionita sau Ion Oprea, primarul din Sacele, desi mentionarea numelor a doi membri din familie nu poate constitui o ofensa adusa acestora.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Trei dintre generalii PSD - Anghel Iordanescu, Gabriel Oprea si Mircea Muretan ar putea sa-si piarda dreptul de a purta uniforma militara pentru ca s-au fotografiat cu aceasta in afisele electorale.
El a apreciat ca mass-media a exagerat in ceea ce priveste subiectul Gabriel Oprea, dar a apreciat ca aceasta constituie "o problema marginala".
Referitor la nominalizarea lui Gabriel Oprea din partea PD-L ca membru in Comisia SRI, Blaga a spus ca PD-L a tinut cont de experienta pe care fostul deputat PSD a capatat-o in aceasta Comisie.
Ontanu, Oprea si Iordanescu- ultimul- fiind un "nevinovat" intr-ale politicii, dar dependent de Oprea. Comportarea lor e de-a dreptul impardonabila".
Presedintele Traian Basescu a inaintat in grad trei "dezertori" din Partidul Social Democrat, respectiv Neculai Ontanu, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu, considera presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Este cazul lui Gabriel Oprea, locotenent de intendenta in momentul Revolutiei, care a parcurs spectaculos treptele gradelor ajungand doar in ultimul an, sub protectia presedintelui Traian Basescu sa-si puna pe epoleti ultimele doua stele disponibile din dotarea generalilor.
Mai multe surse din PSD au legat demiterea lui Gabriel Oprea, la inceputul acestui an, din fruntea Ministerului de Interne de incercarea lui Marian Vanghelie de a-l impune pe senatorul Catalin Voicu in pozitia de ministru.
Printre cei prezenti la discutii a fost si deputatul independent Gabriel Oprea. ... Este vorba despre Catalin Predoiu, Gabriel Oprea, Teodor Baconschi si Sebastian Vladescu.
Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD si, incepand de ieri, s-a alaturat grupului independentilor condus de Gabriel Oprea, informeaza www.mediafax.ro. ... M-am consultat cu Gabriel Oprea si am stabilit ca prioritate lucruri practice pentru agricultori", a explicat Steriu.
google-analytics.com