Cautare

585 de rezultate pentru "oprea" (4.20 secunde)
UPDATE 18.40 Partidul Social Democrat a dus mereu greul marilor momente care au transformat Romania in bine dupa 1989 si a venit timpul ca tot un premier de stanga sa asigure integrarea deplina a tarii noastre in UE, a declarat presedintele UNPR, Gabriel Oprea, la Congresul social-democratilor.
1 milion de euro, clientii unicului distribuitor de gaze din judetul Constanta vor putea accesa prin internet consumul de gaz si valoarea facturilor aferente acestuia, pe care le au de achitat, putand chiar sa efectueze plata online a acestor facturi prin intermediul unui cont bancar, a aratat vineri in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotel Bulevard din Constanta si prilejuita de acest eveniment, Augustin Oprea, directorul general al Congaz.
Cele noua persoane, printre care directorul general al HIDROELECTRICA, Traian Oprea, si presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Opris, s-ar face vinovate, in opinia procurorilor DIICOT, pentru subminarea economiei nationale si complot, potrivit NewsIn.
Ministrii Elena Udrea si Gabriel Oprea, impreuna cu primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, au participat vineri la lansarea unui proiect de construire de locuinte in regim ANL. ... La randul sau, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ca in administratie nu se face politica.
Sefii contraspionajului erau si ei, in acest timp, doctoranzii lui Oprea?
Cu memoria scurta in dotare, dar cu frica in oase de seful judetean Oprea, politaii in cauza au dat-o la intors.
Legat de optiunea PSD pentru un astfel de promotor al imaginii partidului, presedintele PSD Ilfov Gabriel Oprea a incercat sa justifice o astfel de alegere. Interpretul este din Stefanesti, este apreciat de locuitori si reprezinta "un reper" pentru aceasta localitate, a afirmat Gabriel Oprea.
Legat de optiunea PSD pentru un astfel de promotor al imaginii partidului, presedintele PSD Ilfov Gabriel Oprea a incercat sa justifice o astfel de alegere. Interpretul este din Stefanesti, este apreciat de locuitori si reprezinta "un reper" pentru aceasta localitate, a afirmat Gabriel Oprea.
Coordonatorul politic al ministrilor PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea Biroului Permanent National, ca liderii PSD se vor intalni marti cu cei ai PD-L pentru a discuta situatia creata de numirile de secretari de stat la ministerul condus de Gabriel Oprea.
La conducerea ministerului s-au succedat, pentru perioade foarte scurte, Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, amandoi preferand sa demisioneze, fara a oferi explicatii concludente, in scurt timp de la preluarea mandatelor.
Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa. Pe bani.
Prin ordinul ministrului de Interne, incepand cu data de 23 martie a.c., comisarul sef Sorin Oprea, directorul Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile de sef al Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta.
Dupa ce l-a curtat fara succes pe ex-pesedistul Octav Cozmanca, magnatul otevist Dan Diaconescu l-a abordat, recent, prin interpusi, pe liderul UNPR, ministrul-general Gabi Oprea, pentru a sonda posibilitatea unei colaborari politice fructuoase intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.
Solicitat sa faca nominalizari, el i-a indicat pe Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea si pe Tanasescu “de la Vama“ si a adaugat ca “sunt mai multi“.
Un exemplu semnificativ este ciudata si de neinteles alianta cu partidul lui Gabriel Oprea, fara stiinta si fara consultarea aliatilor din USL. ... Doar un imbecil se poate indoi ca, dupa alegeri, Oprea va merge cu cel de la care va obtine mai mult.
Senator independent, dar sustinut de PSD, UDMR si PC, Calin Popescu Tariceanu i-a invins pe Dumitru Oprea - propunerea PDL - si pe Marius Obreja - propunerea PNL. ... Tariceanu a obtinut 93 de voturi, Marius Obreja - 45 de voturi, iar Dumitru Oprea - 15 voturi.
Pohta ce-a pohtit si-a indeplinit-o imbratisandu-se cu marele caracter cumatru Oprea, care facuse cel mai mare rau PSD, tradandu-l si deschizand calea spre guvernare lui Boc I, Boc II s.a.m.d.
Si PSD e de acord La randul sau, deputatul PSD Gabriel Oprea, membru al comisiei, este de parere ca activitatea Serviciului Roman de Informatii a fost una „buna si foarte buna“.
Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat ieri ca, prin aplicarea taxei pe averea afisata, propusa de UNPR, s-ar strange la bugetul de stat doua miliarde de euro anual.
e-politic.ro informeaza:Udrea, Oprea si Vanghelie, impreuna,la lansarea unui proiect ANL. ... Potrivit comunicatului la lansare vor mai fi prezenti si Gabriel Oprea, ministrul apararii nationale, si totodata presedintele de onoare al UNPR si presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.
google-analytics.com