Cautare

585 de rezultate pentru "oprea" (3.37 secunde)
Octav Cozmanca, Ion Stan si Gabriel Oprea (PSD), Radu Stroe, Cristache Radulescu si Titu Gheorghiof din partea Aliantei D.A., Eserghep Gelil (PRM), Attila Verestoy (UDMR) si Constantin Faina (PUR).
Alte “suparari“ ale lui Vanghelie sunt legate de faptul ca fostul prefect Gabriel Oprea nu l-a ajutat niciodata, ca exista unii “maimutoi“ care s-au cocotat langa Nastase si au facut partidul de ras, ca are o imagine negativa, de corupt.
De la inaltimea functiei pe care o ocupa Mihu aproba la comanda politica, in perioada noiembrie 2002-ianuarie 2003 rambursarea a peste 180 miliarde de lei reprezentand TVA pentru exporturi fictive, catre firme apartinand unor escroci precum Emil Oprea, patronul firmei Price Steel care a incasat fraudulos 176 miliarde de lei din banii publici, dupa care a disparut in strainatate.
La manifestarile prilejuite de aniversarea Proclamatiei de la Timisoara au mai fost prezenti primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, regele Mihai, Horia Roman Patapievici, istoricul Marius Oprea si Constantin Ticu Dumitrescu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat, in sedinta de plen de luni, ca Gabriel Tita-Nicolescu s-a retras din grupul independentilor lui Oprea (aservit lui Basescu si PD-L) incepand din 27 aprilie.
Ahtiat dupa functii, el i-a parasit pe social-democrati si s-a aruncat in bratele lui Gabriel Oprea. Avand in vedere ca postul de ministru la Justitie/Externe nu-l putea obtine prea usor, Cristian Diaconescu a poftit la presedintia Senatului, detinuta de fostul sau sef Mircea Geoana.
In ajutorul sau a sarit colegul de Alianta, senatorul liberal Mario Oprea, care a adus aminte parlamentarilor ca declararea averii sotiei si a copiilor se facea si pentru functia de consilier si nu exista nici o problema.
Ca rezultanta a celor scrise de redactorii cotidianului nostru, cel care a ocupat, timp de patru ani, locul de frunte in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, chestorul Traian Jipa, urmeaza sa fie cercetat de actualul inspector sef Sorin Oprea, doreste sa faca o ancheta cu privire la activitatea fostului sef al IPJ Constanta.
(rade) Nu am fost invitat atunci cand a venit domnul ministru Oprea la sedinta de alegeri si a inceput sa se interpreteze.
Comisar sef Sorin Oprea, sef IPJ Constanta, ne-a declarat ca "reporterii cotidianului Replica au facut o treaba buna dand in vileag aceasta situatie neobisnuita”.
Actualul chestor interimar al Politiei Constanta, Sorin Oprea ne-a declarat: "amanunte privitoare la cei trei nu stiu, dar stiu ca unii fie au fost sanctionati, fie nu au indeplinit una dintre conditiile de baza pentru participarea la acest concurs de chestor al IPJ Constanta.
Ca orice grup mafiot, asa cum s-a intamplat cu grupurile mafiote care au condus alte tari, in momentul in care se aplica legea, practic se dezintegreaza, asta se va intampla si cu grupul mafiot, sigur, domnul Basescu, doamna Udrea, domnul Oprea, s-au alipit de-a lungul timpului.
Ori vine USL la Putere, ori ramane Traian Basescu cu aliatii sai - Boc, Udrea, Anastase, Oprea, Diaconescu (Dan si Cristian), Becali, Tokes, etc USL a promovat un program cu solutii economice realiste, apreciat de analistii si partenerii internationali.
Miscarea Populara, ca alianta, nu va ajunge mai mult ca sigur la tribunal, raminind in stadiul de proiect, in schimb PDL si-ar putea asigura serviciile lui Becali, Oprea, Vadim, Pavelescu si poate chiar Dan Diaconescu, cel care tot ameninta cu o candidatura la Capitala al carei anunt oficial, insa, nu mai vine.
Astfel, mai ales dupa ce consuma bauturi alcoolice, avea obiceiul sa se imbrace in costumatia politistilor mascati (SPIR) si sa iasa de unul singur, indeosebi noaptea, inarmat cu doua sau chiar trei pistoale (unul subsuoara, unul la brau si unul la genunchi), in municipiul Satu Mare sau in alte zone din judet, unde oprea autoturisme sau grupuri de cetateni, carora li se adresa provocator, cu cel putin o mana pe arma.
Un numar mare, aproximativ 30, de senatori si deputati socialisti si liberali s-au strans in jurul independentului (exclus din PSD) Gabriel Oprea si au format UNPR.
Ce mai conteaza ca, in cazul lui Gabriel Oprea, asistam la meandre uluitoare ale sefului statului, de la mafiot la reevaluat si iarasi mafiot?
Iar in privinta independentei sau autonomiei institutiilor, cazul Marius Oprea ar trebui sa-i faca sa-si lase privirile in pamant pe toti cei care acum sar in sprijinul lui Tismaneanu ori Patapievici, dar atunci au tacut.
Marius Oprea, directorul Departamentului de Investigatii Speciale, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoriei Exilului Romanesc; Alexandru Pecican, regizor;
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
google-analytics.com